Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Forma urmează fascinația. Arteon.

Forma urmează fascinația.

Volkswagen Arteon este un automobil cu o personalitate puternică și inconfundabilă, ce vă va aduce zi de zi clipe speciale, ieșite din comun.

Start Video
Exterior

Atrage privirile. Din toate punctele de vedere.

Silueta sa alungită, cu ampatamentul mare, desenează un profil inconfundabil şi oferă confort în spaţiu generos, pentru toţi ocupanţii. Geamurile fără ramă atrag în mod deosebit privirile, cu eleganţa acestei trăsături specifice unui fastback.

Detalii

Elegance și R-Line

Premium, de la varianta elegantă, la cea sportivă.

Liniile de echipare Arteon Elegance şi R-Line oferă confort, design şi sportivitate la nivel înalt. 

Detalii

Blocurile optice din spate

Design luminos în mișcare.

Blocuri optice spate moderne, cu tehnologie LED, conferă noului Arteon o expresivitate deosebit de puternică şi dinamism ieşit din comun. Mişcarea cursivă a luminilor atrage atenţia, sporind totodată siguranţa.

Detalii

Jante

Pur și simplu frumoase: jantele oferite pentru Arteon.

O gamă largă de jante sportive și/sau elegante din aliaj uşor.

Detalii

Exterior
Elegance și R-Line
Blocurile optice din spate
Jante
Exterior
Elegance și R-Line
Blocurile optice din spate
Jante

Atrage privirile. Din toate punctele de vedere.

Silueta sa alungită, cu ampatament mare, desenează un profil inconfundabil şi oferă confort în spaţiu generos, pentru toţi ocupanţii. Geamurile fără ramă atrag în mod deosebit privirile, cu eleganţa acestei trăsături specifice unui fastback.

Premium, de la varianta elegantă, la cea sportivă.

Liniile de echipare Arteon Elegance şi R-Line oferă confort, design şi sportivitate la nivel înalt.

Design luminos în mișcare.

Blocuri optice spate moderne, cu tehnologie LED, conferă modelului Arteon o expresivitate deosebit de puternică şi dinamism ieşit din comun. Mişcarea cursivă a luminilor atrage atenţia, sporind totodată siguranţa.

Pur și simplu frumoase: jantele oferite pentru Arteon.

O gamă largă de jante sportive și elegante din aliaj uşor.

Confortul.

La fel de impresionante ca Arteon însuşi, sunt şi dotările sale de confort. Datorită acestora, fiecare călătorie devine o experienţă specială, care vă va fascina toate simţurile.

Confortul.

Suspensiile cu reglare adaptivă DCC

Inapoi la overview

După cum preferaţi dumneavoastră.

Sport, confortabil, normal sau adaptat la stilul dumneavoastră personal: dumneavoastră decideţi care să fie reglajele automobilului dumneavoastră Arteon. Suspensia cu reglare adaptivă DCC reacţionează permanent la diferitele situaţii şi condiţii, ceea ce va fi deosebit de plăcut pentru dumneavoastră, pentru că astfel veţi beneficia de confort ridicat, în combinaţie cu caracteristici dinamice optime.

Interiorul

Inapoi la overview

Bun venit la nivel înalt.

Descoperiţi la bordul modelului Arteon o gamă deosebit de estetică de materiale rafinate, dar și tehnologii inovatoare pentru confort.

Scaunul ergoComfort

Inapoi la overview

Confortul este destinația.

Aşezaţi-vă comod şi bucurați-vă de interiorul de calitate, cu materiale exclusive şi confort la cel mai înalt nivel, asigurat, de exemplu, de scaunele ergoComfort acoperite cu piele ecologică Nappa. Relaxarea atinge cote maxime, datorită reglajelor opţionale în 14 direcţii, cu funcţii opţionale de masaj şi de memorie, dar şi graţie suporturilor lombare reglabile, precum şi a spaţiului generos de la nivelul capului şi al picioarelor.

Pentru a conduce și a vă informa cu rafinament

Inapoi la overview

Volanul multifuncţional şi Active Info Display

Cu volanul multifuncţional încălzit şi îmbrăcat în piele ecologică, nu controlaţi doar direcţia modelului Arteon, ci şi toate informaţiile care sunt importante pentru dumneavoastră în timp ce conduceţi. Iar pe ecranul inovatorului Active Info Display, aveţi totul în câmpul dumneavoastră vizual direct: de la turometru, vitezometru şi kilometraj, şi până la detalii privind călătoria sau sistemele de asistență a şoferului.

Easy Open

Inapoi la overview

Călătoriţi cu tot ceea ce vă este necesar:

Cu Arteon, călătoria relaxată începe încă înainte de a porni la drum. Portbagajul de 563 de litri este generos pentru o limuzină de tip fastback, oferind suficient spaţiu pentru bagaje în călătorii. Cu Easy Open, o scurtă mişcare cu piciorul sub spatele maşinii este suficientă pentru ca hayonul cu acţionare electrică să se deschidă. Sistemul de închidere electrică întârziată permite apoi din nou închiderea hayonului, la simpla apăsare a unui buton. Astfel puteţi încărca şi descărca bagajele în deplin confort.

Plafonul panoramic

Inapoi la overview

Luaţi loc şi savuraţi.

Cu Arteon, veţi atrage peste tot priviri admirative. Inclusiv prin trapa panoramică glisantă şi rabatabilă, încadrată de iluminarea ambientală. Astfel cerul va străluci, indiferent de vreme, lumina la interior fiind mereu plăcută.

Liniile de echipare

Sisteme de asistenţă.

Atrage atenţia cât ai clipi: Arteon nu convinge doar cu designul său premium şi cu plăcerea pe care o oferă la condus, ci și în privinţa sistemelor de asistență, Arteon întrece aşteptările.

Funcţia automată de reglare a distanţei ACC cu reglarea anticipativă a vitezei.

Ţine autovehiculele din faţă la distanţă.

De departe unul dintre cele mai utile sisteme de asistență a şoferului: sistemul automat de reglare a distanţei ACC cu funcţia de reglare anticipativă a vitezei. Dumneavoastră setaţi viteza maximă, iar sistemul are grijă ca aceasta să nu fi depășită. De asemenea, sistemul va menţine automat o distanţă minimă faţă de autovehiculele care se deplasează în faţă.⁶

Detalii

Area View

Deschide noi perspective.

Monitorizează vecinătatea maşinii: funcţia opţională "Area View" vă arată zonele din jurul maşinii, afișate live la bordul noului Arteon.

Detalii

Lane Assist

Al şaselea simţ inclus în dotarea standard.

Asistentul de menţinere a benzii de rulare "Lane Assist ", inclus în dotarea standard, ajută la evitarea accidentelor cauzate de părăsirea neintenţionată a benzii de rulare.

Detalii

Park Assist

Parcare precisă.

Sistemul Park Assist manevrează maşina pe locul de parcare ales.

Detalii

Luminile dinamice pentru virare

Parcare precisă.

Acționează cu viteza luminii în viraje.

Detalii

 

Dynamic Light Assist

Iluminare la standarde de ultimă oră.

Sistemul opţional Dynamic Light Assist, care controlează automat luminile de drum, asigură iluminarea optimă a carosabilului.

Detalii

Emergency Assist

Ajutorul dumneavoastră în situaţiile dificile.

Funcţia opţională Emergency Assist poate avertiza ocupanții și pe ceilalți participanţi la trafic în cazurile de urgență medicală și, de asemenea, poate opri Arteon pe loc în manieră controlată.

Detalii

Asistentul pentru ambuteiaje

Ajutor în traficul îngreunat.

Poate degreva şoferul în traficul îngreunat, contribuind astfel totodată la evitarea ciocnirilor cu alte maşini, specifice ambuteiajelor.

Detalii

Front Assist

Anticipativ și preventiv.

Sistemul de monitorizare a vecinătăţii "Front Assist" inclusiv funcţia City de frânare de urgenţă și Pedestrian Monitoring monitorizează traficul și vă susține în cazul în care trebuie să frânați brusc.

Detalii

Car-Net App-Connect
Car-Net „Security & Service"
Car-Net „Guide & Inform“
Car-Net App-Connect
Car-Net „Security & Service"
Car-Net „Guide & Inform“

Folosiți aplicaţiile şi la bordul automobilului dumneavoastră Volkswagen.

Folosiţi cele mai importante funcţii ale smartphone-ului dumneavoastră, simplu, prin intermediul consolei centrale. Astfel aveţi acces confortabil la telefon, ştiri şi muzică. Toate acestea vă sunt oferite de App-Connect.

Protecţie pentru dumneavoastră și pentru automobilul dumneavoastră.

Când trebuie făcută următoarea verificare? Cât combustibil mai am în rezervor? Serviciile on-line Car-Net Security & Service

Nu mai plecaţi la drum fără internet.

Cu pachetul opţional Car-Net Guide & Inform, sunteţi mai bine informat când călătoriţi, căci, dacă undeva se formează un ambuteiaj, de exemplu, veţi afla acest fapt în timp real. La fel și când ambuteiajul se dizolvă. Ruta va fi adaptată automat și în timp real. Cu funcţia de căutare online a destinaţiilor, găsiţi destinaţii interesante în apropierea dumneavoastră, sau poate doriţi să căutaţi un loc de parcare sau cea mai apropiată staţie de alimentare.

Sistemul de sune DYNAUDIO Confidence

Sistemul de sunet DYNAUDIO Confidence

Nu vă veți da crezare urechilor, când veți auzi sunetul de primă clasă asigurat de unitatea Composition Media cu sistemul opţional de sunet premium DYNAUDIO Confidence. Opțional puteți echipa sistemul și cu DAB+.

Detalii

Navigaţia

Confort ridicat, prin prisma sistemelor avansate de navigaţie.

Vă oferim spre alegere două sisteme de navigaţie, ce se remarcă, printre altele, prin faptul că pot fi utilizate extraordinar de simplu: "Discover Media" și "Discover Pro".

Detalii

Telefon

Cu ambele mâini pe volan veţi beneficia de un nivel mai ridicat de siguranţă când veţi purta convorbiri telefonice.

Rămâneți în contact cu ceilalți, chiar și din mașină. Dacă doriți. Interfețele Confort și Premium pentru telefonie vă ajută să țineți mâinile tot timpul pe volan, pentru a fi mereu pregătit pentru orice situație pe care v-o rezervă traficul.

Detalii

Display-ul head-up

Totul la vedere: un sentiment plăcut de siguranță.

Display-ul head-up vă afişează informaţiile referitoare la călătorie, în câmpul dumneavoastră vizual direct. Viteza, indicatoarele de circulaţie, activitatea sistemelor de asistenţă, precum şi avertizările şi indicaţiile navigaţiei sunt proiectate direct, pe un panou aflat în faţa parbrizului.

Detalii

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen