Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Plug & Charge: încărcare comodă

Acum, încărcarea cu curent a modelului tău Volkswagen ID. devine și mai confortabilă: cu Plug & Charge, noul standard pentru încărcare comodă.

Acum, încărcarea cu curent a modelului tău Volkswagen ID. devine și mai confortabilă: cu Plug & Charge, noul standard pentru încărcare comodă.

Plug & Charge: încărcare comodă

Acum, încărcarea cu curent a modelului tău Volkswagen ID. devine și mai confortabilă: cu Plug & Charge, noul standard pentru încărcare comodă.

Acestea și multe altele le poți afla de aici despre Plug & Charge:  

  • Cu Plug & Charge încărcarea și plata la stații publice de încărcare sunt simplificate semnificativ.
  • Acest lucru este posibil datorită standardului de calitate DIN EN ISO 15118, care reglementează comunicarea între autovehiculul electric și punctul de încărcare.
  • Autovehiculele care dispun de ID. Software versiunea 3.1 sau mai recentă sunt deja pregătite pentru funcția "Plug & Charge" din fabrică. Vom informa imediat ce această funcție va fi disponibilă și pentru modele ID. cu o versiune ID. software anterioară 3.1 din fabrică.

Automat și comod

Plug & Charge funcționează foarte comod, este transparent și sigur. Pentru a utiliza avantajele, nu trebuie decât să activezi serviciul o singură dată în aplicația ta We Connect ID. ¹. Cu un tarif compatibil Plug & Charge, ca de exemplu We Charge Go² sau We Charge Plus², și în calitate de utilizator principal al modelului tău ID. te poți autentifica încă de la început în modul online al autovehiculului tău ID. Apoi nu trebuie decât să mergi la o stație de încărcare Plug & Charge și să conectezi cablul. Autentificarea, încărcarea, decontarea au loc automat. Și îți continui relaxat drumul. Și dacă dorești să încarci o dată cu curent de la o stație de încărcare fără marcantul logo Plug & Charge? Nicio problemă. În acest caz trebuie însă să activezi procesul de încărcare din nou manual, ca de obicei.

Activează Plug & Charge în trei pași

Activează simplu noul serviciu

Cu aplicația We Connect ID. ¹ ai totul sub control și pentru noul serviciu Plug & Charge - fără complicații și cu doar câteva clicuri.

  1. În primul pas alegi un tarif de încărcare potrivit, ca de exemplu We Charge Go² sau We Charge Plus². 
  2. Apoi activezi în aplicația ta We Connect ID. autentificarea Plug & Charge .
  3. La final, activezi funcția Plug & Charge și în sistemul Infotainment al modelului tău ID. .

Spre instrucțiunea video pentru configurarea Plug & Charge

 

Marea comunitate Plug & Charge

Rețeaua cu servicii inovatoare

Volkswagen ID. este parte a marii comunități Plug & Charge cu furnizori importanți de curent precum IONITY sau Aral, precum și numeroși alți producători de autovehicule electrice. Acest nou standard îți oferă ție și modelului tău ID. o tehnologie inovatoare și sigură.

Căci pentru decontare, Plug & Charge accesează certificatul digital individual cu tariful de încărcare selectat al respectivului utilizator. Iar comunicarea între stația de încărcare și autovehicul este standardizată conform standardului de calitate DIN EN ISO 15118.

Cu aplicația We Connect ID. ¹ și tarifele de încărcare We Charge² ai acces în rețeaua de încărcare cu cea mai rapidă creștere din Europa la tot mai multe puncte de încărcare compatibile Plug & Charge. Iar rețeaua continuă să crească.

Mai multe despre tarifele de încărcare We Charge² compatibile Plug & Charge

Modelele noastre ID. . Test drive sau configurare imediată?
Pe aici spre modelele noastre ID.

Dorești să cunoști modelele noastre complet electrice ID. mai îndeaproape? Atunci stabilește un test drive la un partener comercial din apropierea ta. Sau utilizează configuratorul nostru online, pentru a crea modelul ID. la care visezi.

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen