Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Datele companiei Aspecte juridice

Aspecte juridice

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor. În anumite cazuri rare, este posibil ca preţurile să nu mai fie de actualitate. Pentru informaţii exacte cu privire la preţuri, vă rugăm să-l contactaţi pe distribuitorul dumneavoastră. Rezervat dreptul de a opera modificări cu privire la versiunile de model, fabricaţie, dotări, date tehnice, preţuri şi erori la introducerea datelor. Vă rugăm să vă informaţi la încheierea contractului de vânzare-cumpărare cu privire la dotările exacte şi preţul exact pentru respectivul automobil.

Informație UE cu privire la consumul de carburant și la emisiile de CO2 conform Recomandării (UE) 2017/948: Valorile menționate au fost determinate în baza procedurilor de măsurare impuse conform Regulamentului (CE) 715/2007 (în versiunea aflată în vigoare). Informațiile nu se referă la un anumit autovehicul și nu constituie parte integrantă a ofertei, ci sunt destinate exclusiv scopurilor comparative între diferitele tipuri de autovehicule. Consumul de carburant și emisiile de CO₂ ale unui autovehicul sunt influențate și de conduita în trafic și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condiții de mediu). În special dotările speciale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, instalație de climatizare, suport de plafon pentru compartiment de bagaje etc.), pot modifica parametrii relevanți ai autovehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamica, rezultând astfel abateri ale datelor pentru modelul configurat.

Este posibil ca la anumite modele de automobil, anumite accesorii să nu poată fi montate din cauza anumitor caracteristici specifice versiunii de echipare, a dotărilor sau a motorului respectivului automobil. Cu privire la disponibilitatea accesoriilor pentru modelul de automobil ales şi termenul de livrare aferent, vă informează cu plăcere distribuitorul dumneavoastră Volkswagen.

Toate imaginile au caracter simbolic. Vă rugăm să aveţi în vedere că nu putem garanta corespondenţa exactă a culorilor, din cauza modului diferit de afişare al diferitelor monitoare. Imaginile cu accesorii pot reda accesorii adiţionale, care eventual sunt necesare sau materiale de decor utilizate doar pentru scopuri foto.

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen