Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Datele companiei Copyright/Răspunere

Copyright/Răspunere

Pe această pagină web modelele ilustrate conţin echipările pentru România. Toate imaginile, textele, preţurile şi alte informaţii prezentate pe această pagină web şi cele conexe reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Ne rezervăm dreptul de a efectua modificări ulterioare. Porsche România SRL nu îşi asumă răspunderea pentru eventualele erori. Ne rezervăm dreptul de a efectua modificări privind design-ul, echiparea şi dotările. Pot exista abateri faţă de culorile reprezentate. Toate preţurile afişate sunt cu titlu informativ şi supuse modificărilor. Preţurile de vânzare indicate pe site-ul VW România sunt, în general, preţuri recomandate, inclusiv T.V.A.

Prezenta pagină web, inclusiv toate elementele sale componente, precum datele şi pozele, este protejată conform legilor cu privire la drepturile de autor. Orice utilizare în afara limitelor impuse de legea drepturilor de autor, fără acordul prealabil, nu este permisă şi se pedepseşte conform legii. Aceasta se aplică în mod deosebit pentru multiplicări, traduceri, microfilmări şi prelucrări cu ajutorul sistemelor electronice.

Utilizarea imaginilor este permisă doar în scopuri personale. VOLKSWAGEN AG este proprietarul unui număr mare de mărci înregistrate (simboluri de marcă). Sunt protejate în mod special simbolurile Volkswagen, VW, VW AG, Volkswagen Service, Drivers wanted, Lupo, Passat, Beetle, New Beetle, Bora, Golf, Polo, Sharan, Jetta, Variant, Caravelle, TDI, SDI, PDI, GTI, 3L, VR6, W10, W12, W16, W18, Syncro, 4MOTION.

Faptul că un simbol nu este cuprins în această listă şi/sau că nu este marcat în acest document ca fiind o marcă înregistrată, nu poate fi interpretat în sensul că nu ar reprezenta o marcă înregistrată şi/sau că ar fi posibilă utilizarea acestei mărci fără acordul prealabil, în formă scrisă, din partea VOLKSWAGEN AG, respectiv Porsche România S.R.L.

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen