Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Datele companiei Limitări privind utilizarea de link-uri/Link agreement

Limitări privind utilizarea de link-uri/Link agreement

  1. Site-ul acesta este creat şi administrat de o societate a Concernului Porsche ("Porsche") şi este compus din Homepage (prima pagină/Acasă) şi toate celelalte pagini web corespunzătoare acestui website.
  2. Porsche România încurajează şi permite realizarea de link-uri, corecte din punct de vedere legal, cu pagina principală şi toate celelalte pagini web ale acestui site. Fiecare link trebuie să conţină o referinţă clară şi explicită cu privire la website-ului Porsche şi mai ales, fiecare informaţie din website-ul Porsche trebuie redată în formă nemodificată.
  3. Realizarea de link-uri către sub-pagini ale website-ului Porsche fără indicarea clară a provenienţei (Deep-Link) este explicit interzisă. Porsche România îşi rezervă dreptul de a interzice crearea de link-uri pentru anumite persoane, companii, asociaţii, grupuri de persoane şi/sau grupe de companii sau în legătură cu anumite conţinuturi web, pagini sau site-uri web, fără a fi nevoie să indice justificări în acest sens.
  4. Porsche România îşi rezervă dreptul de a interzice crearea de link-uri pentru anumite persoane, companii, asociaţii, grupuri de persoane şi/sau grupe de companii sau în legătură cu anumite conţinuturi web, pagini sau site-uri web, fără a fi nevoie să indice justificări în acest sens.
  5. Crearea de linkuri directe sau indirecte către website-ul Volkswagen România, care conduc la realizarea unei corelaţii cu informaţii, conţinuturi web, website-uri sau pagini web nepermise din punct de vedere legal, imorale, extremiste din punct de vedere politic, discriminatorii, criminale, scandaloase sau de o natură asemănătoare, este în orice caz interzisă. Porsche se distanţează în mod expres de astfel de materiale de pe respectivele pagini web, inclusiv toate sub-paginile acestora.
  6. Porsche România nu îşi asumă răspunderea pentru daune sau dezavantaje, de orice fel şi indiferent de baza juridică, care au fost provocate prin crearea de linkuri ce contravin limitărilor prevăzute.
  7. Porsche România îşi rezervă dreptul de a retrage în orice moment acordul cu privire la crearea de link-uri, fără a fi nevoie să indice justificări în acest sens. Porsche România îşi rezervă dreptul de a acţiona cu toate mijloacele tehnice şi/sau juridice care îi stau la dispoziţie împotriva încălcării prezentelor prevederi.
Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen