Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Concepte de autovehicule electrice

Concept Car-urile noastre

Indiferent că este vorba despre o mașină de oraș, un SUV sau un model cu 7 locuri - modulul de propulsie electrică (configurație electrică) oferă tot ceea ce te poți aștepta de la mobilitatea electrică a viitorului. Bucură-te de mai mult spațiu, mai multă flexibilitate, mai mult confort și mai mult dinamism. Sau mai simplu: de un nou tip de mobilitate.

Concepte de autovehicule electrice Noul ID. 2all și ID. GTI Concept

Prin prototipul ID. 2all Volkswagen prezintă un nou limbaj al designului pentru autovehiculele sale electrice. Și asta nu este tot: Cu ID. GTI Concept îți poți face începând de acum o impresie despre cât de sportiv va fi viitorul complet electric de la Volkswagen.

Concepte de autovehicule electrice ID.4 GTX „XTREME“: Complet electric, perfect pentru teren accidentat

ID.4 GTX „XTREME“ aduce mobilitatea electrică pe teren accidentat. Prototipul de autovehicul complet electric de la Volkswagen entuziasmează cu tracțiunea sa integrală cu o putere de 285 kW (387 CP), trenul de rulare Ralley mai înălțat și designul cool.

Modelul de curse din seria ID.

Modelul ID.R nu numai că spulberă recorduri pe cele mai dure trasee din lume, el este și Pace Car pentru familia ID. și model pentru o întreagă generație de autovehicule electrice. 

Vrei mai degrabă să urci direct la bord?

Găsești modelele noastre electrice și hibrid actuale aici

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen