Sistemul preventiv.

Front Assist.

Atât în traficul greu de urmărit al oraşelor, cât şi în ambuteiaje, Arteon vă ajută cu sisteme inovatoare de asistenţă. În dotarea standard este inclus, de exemplu, asistentul opţional de reglare automată a distanței ACC cu sistemul de monitorizare a vecinătăţii "Front Assist" inclusiv funcţia City de frânare de urgenţă, cu Pedestrian Monitoring. În măsura anumitor limite și condiții, acesta poate avertiza în cazurile în care distanţa devine prea mică şi poate contribui la scurtarea distanţei de frânare. O componentă importantă a sistemului Front Assist este funcţia Pedestrian Monitoring, care poate detecta dacă un pieton intră neaşteptat pe carosabil, în anumite limite și condiții. Într-un asemenea caz, şoferul este avertizat imediat prin semnale acustice şi vizuale. Dacă el nu frânează, o scurtă acţionare automată a frânelor va avertiza că distanţa este prea mică. Dacă şoferul nu reacţionează nici acum, sistemul efectuează o frânare automată de urgenţă, în anumite limite și condiții.

Pentru a utiliza serviciile We Connect, clientul are nevoie de un cont de utilizator Volkswagen ID şi trebuie să se autentifice în We Connect cu numele său de utilizator şi cu parola aferentă. De asemenea, trebuie încheiat on-line un contract separat cu Volkswagen AG pentru We Connect, respectiv We Connect Plus. Pentru We Connect Plus, clientul are la dispoziţie 90 de zile de la livrarea maşinii pentru a înregistra automobilul. Astfel va putea utiliza serviciile pe întreaga perioadă gratuită agreată.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Forma urmează fascinația. Arteon.

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen