Sistemul preventiv.

Front Assist.

Atât în traficul greu de urmărit al oraşelor, cât şi în ambuteiaje, Arteon vă ajută cu sisteme inovatoare de asistenţă. În dotarea standard este inclus, de exemplu, asistentul opţional de reglare automată a distanței ACC cu sistemul de monitorizare a vecinătăţii "Front Assist" inclusiv funcţia City de frânare de urgenţă, cu Pedestrian Monitoring. În măsura anumitor limite și condiții, acesta poate avertiza în cazurile în care distanţa devine prea mică şi poate contribui la scurtarea distanţei de frânare. O componentă importantă a sistemului Front Assist este funcţia Pedestrian Monitoring, care poate detecta dacă un pieton intră neaşteptat pe carosabil, în anumite limite și condiții. Într-un asemenea caz, şoferul este avertizat imediat prin semnale acustice şi vizuale. Dacă el nu frânează, o scurtă acţionare automată a frânelor va avertiza că distanţa este prea mică. Dacă şoferul nu reacţionează nici acum, sistemul efectuează o frânare automată de urgenţă, în anumite limite și condiții.

Pentru a utiliza serviciile We Connect, clientul are nevoie de un cont de utilizator Volkswagen ID şi trebuie să se autentifice în We Connect cu numele său de utilizator şi cu parola aferentă. De asemenea, trebuie încheiat on-line un contract separat cu Volkswagen AG pentru We Connect, respectiv We Connect Plus. Pentru We Connect Plus, clientul are la dispoziţie 90 de zile de la livrarea maşinii pentru a înregistra automobilul. Astfel va putea utiliza serviciile pe întreaga perioadă gratuită agreată.

Valorile de consum și emisii ale vehiculului la momentul utilizării efective a acestuia pot să devieze față de cele menționate în materialele de prezentare sau în documentele cu privire la vehiculul în cauză. Aceste valori sunt influențate inclusiv de conduita în trafic, ponderea parcursului urban/extraurban, consumatorii utilizați în timpul deplasării (de exemplu, utilizarea instalației de climatizare), gradul de încărcare al vehiculului, precum și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, bare transversale, portbagaj auto), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamicitatea, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 în ceea ce privește vehiculul.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Forma urmează fascinația. Arteon.

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen