Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Înregistrați-vă o dată, beneficiați mult timp.

Înregistrați-vă o dată, beneficiați mult timp.

Fiecare erou are ajutoarele sale. Și cu serviciile de la VW Connect sau We Connect, aveți o gamă întreagă de ajutoare. Aflați ce servicii sunt cele mai potrivite pentru viața de zi cu zi și care sunt cerințele care trebuie îndeplinite. Aici puteți vedea toate serviciile și opțiunile dintr-o privire.

Disponibilitatea serviciilor prezentate în pachetele VW Connect și VW Connect Plus, precum si We Connect si We Connect Plus poate varia în funcție de țară și depinde de model, modelul anului și echiparea autovehiculului.

Găsiți informații suplimentare legate de serviciile dumneavoastră disponibile în spațiul pentru clienți myVolkswagen sau in aplicația dumneavoastră My Volkswagen.

Funcții de bază

Funcții de bază, precum serviciul apel de urgență și sistemul de apel urgență eCall prevăzut prin lege, vă stau la dispoziție fără a fi nevoie să încheiați un contract We Connect separat. Dacă doriți să transferați anumite funcții personalizate selectate de la un autovehicul la altul, aveți nevoie de Discover Media sau Discover Pro. În plus, aveți nevoie de un cont de utilizator Volkswagen ID și trebuie să vă autentificați în We Connect cu numele de utilizator și parola.

We Connect

Accesul dumneavoastră la serviciile digitale ale Volkswagen și la conexiunea directă cu autovehiculul dumneavoastră: cu We Connect, autovehiculul dumneavoastră Volkswagen este pregătit pentru conectivitate. După o activare unică, puteți folosi în mod gratuit numeroase servicii online utile și inovatoare.

Pentru utilizarea acestor servicii gratuite, trebuie să încheiați online un contract separat We Connect cu Volkswagen AG.

Serviciu Activare Condiții tehn.
Cheie digitala We Connect Discover Pro (pentru Passat, Arteon sau Golf) sau Discover Media (numai Golf), smartphone-uri compatibile
Apel pana We Connect Serie
Stare autovehicul We Connect Serie
Uși și lumini We Connect Serie
Raportare automată accident We Connect Serie
Raport de stare autovehicul We Connect Serie
Date deplasare We Connect Serie
Poziție de parcare We Connect Serie
Planificare evenimente service We Connect Serie

1) Disponibil numai cu sistemul de navigație opțional "Discover Pro" (pentru Passat, Arteon și Golf) sau "Discover Media" (numai Golf) și în combinație cu aplicația We Connect. Inițial, sunt disponibile pentru Passat și Arteon cinci chei digitale gratuite, iar pentru Golf sunt disponibile, după achiziționarea funcției, de asemenea cinci chei digitale. Cheile digitale pot fi valorificate în primii 4 ani de la încheierea contractului We Connect. Transferul unei chei digitale presupune o verificare a identității expeditorului cheii prin intermediul procedurii Volkswagen Ident. După instalarea pe un smartphone compatibil, cheia digitală are o valabilitate de un an, fiind condiționată de dispozitivul terminal.

We Connect Plus

Întreaga lume a serviciilor digitale Volkswagen aduce conectivitatea la un nou nivel: Cu Volkswagen ID-ul dumneavoastră și activarea "We Connect Plus", vă stau la dispoziție și alte funcții inteligente: de la navigația inteligentă cu informații în timp real la streaming media și internet radio, până la utilizarea smartphone-ului dumneavoastră ca telecomandă. Pentru un plus de confort și divertisment.

Pentru utilizarea acestor servicii, trebuie să încheiați online un contract separat We Connect Plus cu Volkswagen AG. Pentru We Connect Plus, după predarea autovehiculului, aveți la dispoziție un interval de 90 de zile pentru a înregistra autovehiculul pe www.myvolkswagen.net sau cu aplicația "Volkswagen We Connect" (disponibilă în App Store sau Google Play Store), astfel încât să beneficiați gratuit de servicii pe întreaga perioadă de prestare gratuită (în funcție de echipare: de exemplu 1 an / Discover Media și Ready 2 Discover sau 3 ani / Discover Pro).

Serviciu Categorie Activare Cerințe tehnice
Claxon & Semnalizare Funcții vehicul We Connect Plus Cu serviciul „Claxon & semnalizare” pot fi controlate de la distanță, prin intermediul aplicației, claxonul și semnalizarea de avarie. Utilizați serviciul numai în cadrul respectivelor dispoziții legale în vigoare
Alarma online Funcții vehicul We Connect Plus Alarma
Ventilatie online Funcții vehicul We Connect Plus Necesită o capacitate suficientă a bateriei ( doar pentru anumite motorizări ale noului Golf)
Incalzire in stationare onlineOnline-Standlüftung Funcții vehicul We Connect Plus Încălzire auxiliară
Blocare & deblocare 1) Funcții vehicul We Connect Plus -
Timpi de plecare Funcții vehicul We Connect Plus Vehicul electric sau plug-in hybrid
Climatizare Funcții vehicul We Connect Plus Vehicul electric sau plug-in hybrid
Incarcare Funcții vehicul We Connect Plus Vehicul electric sau plug-in hybrid
Comanda vocala online Funcții vehicul We Connect Plus Discover Media, Discover Pro sau Ready 2 Discover după activarea upgrade-ului „Navigație”; comandă vocală
Webradio 2) Steaming & Internet We Connect Plus Ready 2 Discover, Discover Media sau Discover Pro; Pachet „Streaming & Internet"
WLAN-Hotspot 2) Streaming & Internet We Connect Plus Ready 2 Discover, Discover Media sau Discover Pro
Informatii din trafic online Navigatie We Connect Plus Discover Media, Discover Pro sau Ready 2 Discover după activarea upgrade-ului „Navigație”
Planificare ruta online Navigatie We Connect Plus Discover Media, Discover Pro sau Ready 2 Discover după activarea upgrade-ului „Navigație”
Puncte de alimentare & incarcare Navigatie We Connect Plus Discover Media, Discover Pro sau Ready 2 Discover după activarea upgrade-ului „Navigație”
Actualizare harti online Navigatie We Connect Plus Discover Media, Discover Pro sau Ready 2 Discover după activarea upgrade-ului „Navigație”
Locuri de parcare Navigatie We Connect Plus Discover Media, Discover Pro sau Ready 2 Discover după activarea upgrade-ului „Navigație”
Import destinatii online Navigatie We Connect Plus Discover Media, Discover Pro sau Ready 2 Discover după activarea upgrade-ului „Navigație”

1) Serviciul Încuiere și descuiere este relevant din perspectiva siguranței și presupune o verificare a identității prin procedura Volkswagen Ident. Identitatea dumneavoastră este verificată de către un partener Volkswagen sau prin video-chat.

2) Comandă vocală (online) este disponibilă în prezent pentru următoarele limbi: germană, engleză (Marea Britanie și SUA), franceză, spaniolă, cehă și italiană. 

3) Pentru utilizarea serviciilor "Streaming & Internet", precum și a hotspotului WLAN este necesar un volum suplimentar de date, care se poate achiziționa prin pachetele de date contra cost prin intermediul partenerului extern de telefonie mobilă "Cubic Telecom" și se poate utiliza în zona de acoperire a rețelei din numeroase țări europene. Informații despre prețuri și țările compatibile se regăsesc pe https://vw.cubictelecom.com. Alternativ, există posibilitatea unei conexiuni proprii de date prin intermediul unui terminal mobil (tethering cu smartphone-ul) cu un contract de telefonie mobilă existent sau care trebuie încheiat separat între dumneavoastră și furnizorul dumneavoastră de telefonie mobilă și exclusiv în zona de acoperire a rețelei respective de telefonie mobilă. La primirea de pachete de date de pe internet pot apărea costuri suplimentare (de exp., taxe de roaming), în funcție de tariful rețelei dumneavoastră mobile și în special în cazul utilizării în străinătate. 

4) Utilizarea presupune un cont pentru un serviciu streaming corespunzător.

We Upgrade

"We Upgrade" vă permite să vă echipați ulterior autovehiculul Volkswagen cu funcții suplimentare. Pentru a achiziționa și a utiliza articolele "We Upgrade", aveți nevoie de un cont de utilizator Volkswagen ID, un contract valabil We Connect și legitimația dumneavoastră ca utilizator principal, ceea ce înseamnă interconectarea contului dumneavoastră de utilizator cu autovehiculul respectiv. În plus, este necesar ca autovehiculul să dispună de funcțiile tehnice și echipamentele hardware necesare pentru respectivul "We Upgrade". Funcțiile disponibile "We Upgrade" pentru autovehiculul respectiv pot fi vizualizate de către utilizatorul principal în magazinul In-Car al sistemului Infotainment. Pentru produsele contra cost, se poate înregistra în magazinul virtual We Connect o modalitate de plată, în timp ce în magazinul In-Car puteți plăti prin transfer bancar. Funcțiile "We Upgrade" achiziționate și activate rămân în autovehicul, se pot folosi de toți șoferii și nu pot fi transferate la alte autovehicule.

Funcție Activare Cerințe tehnice
Navigație We Connect Autovehicul pregătit pentru We Connect; Ready 2 Discoverr
App-Connect incl. App-Connect Wireless pentru Apple CarPlay și Android Auto™ de la Google 1) We Connect Autovehicul pregătit pentru We Connect; Ready 2 Discover sau Discover Media pentru utilizarea wireless a Apple CarPlay™ și Android Auto™ de la Google
Comandă vocală2)3) We Connect Autovehicul pregătit pentru We Connect; Ready 2 Discover4) sau Discover Media
Iluminare ambientală (multicolor) We Connect Golf 8; iluminare ambientală; Ready 2 Discover, Discover Media sau Discover Pro
Reglarea fazei lungi Light Assist We Connect Golf 8; Ready 2 Discover, Discover Media sau Discover Pro

Prin Upgrades, vă puteți echipa ulterior și flexibil autovehiculul Volkswagen cu funcții suplimentare. Pentru a achiziționa și a utiliza Upgrades, aveți nevoie de un cont de utilizator Volkswagen ID, un contract valabil We Connect și legitimarea dumneavoastră ca utilizator principal, ceea ce înseamnă interconectarea contului dumneavoastră de utilizator cu autovehiculul respectiv. În plus, este necesar ca autovehiculul să dispună de funcțiile tehnice și echipamentele hardware necesare pentru respectivul articol, iar aceasta poate depinde de modelul anului și de data fabricației. Funcțiile disponibile Upgrades pentru autovehiculul respectiv pot fi vizualizate și achiziționate de către utilizatorul principal din magazinul In-Car al sistemului Infotainment sau din magazinul virtual We Connect. Produsele contra cost pot fi achiziționate atât din magazinul In-Car, cât și din magazinul virtual We Connect, cu modalitățile de plată afișate și disponibile acolo. Partenerul dumneavoastră Volkswagen vă va consilia cu plăcere în legătură cu orice întrebări despre Upgrades și disponibilitatea acestora. Funcțiile achiziționate și activate rămân în autovehicul, se pot folosi de toți șoferii și nu pot fi transferate la alte autovehicule.

Pachete și prețuri de prelungire

Modelele noastre ID. sunt pregătite ca dotare standard pentru conectivitate prin intermediul unei cartele SIM instalate permanent. Pentru autovehiculele noi, pachetele de servicii VW Connect și We Connect, precum și VW Connect Plus și We Connect Plus sunt disponibile gratuit pentru o durată inițială. Serviciile pot fi apoi extinse, de exemplu, prin intermediul magazinului In-Car al sistemului dumneavoastră Infotainment sau prin intermediul magazinului Volkswagen Connect

 

Reprezentarea arată oferta curentă de vânzăre.

Volkswagen App Download

 

Experimentați toate avantajele VW Connect, We Connect și Car-Net într-o singură aplicație. Vă oferă toate funcțiile și serviciile importante dintr-o privire și vă asigură și mai mult confort. 

App Store

Play Store

 

 

 

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen