Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Harman Kardon: Sunetul tău personal pentru drum

Harman Kardon: Sunetul tău personal pentru drum

Tu definești călătoria. Tu creezi și experimentezi aceste momente. Și ele își aparțin. Volkswagen și Harman Kardon doresc să intensifice împreună emoția unică a călătoriei tale, cu toate stările ei de spirit și fațetele ei. Folosim cea mai modernă tehnologie, un design emblematic și experiența de decenii pentru a-ți oferi libertatea simplă de a fi tu însuți, exact așa cum îți imaginezi.

Sistemul de sonorizare premium de la Harman Kardon pentru Volkswagen îți asigură în călătorii compania acustică potrivită: indiferent de drumurile pe care te afli, te poți bucura de performanțe de sunet excepționale.

Tehnologie de top pentru urechile tale

Harman Kardon îți oferă patru setări dintre care poți alege: PURE, RELAX, SPEECH și VIBRANT.  Noul ID.7 este primul model care vine pe piață cu aceste noi setări de sunet, care vor fi integrate în plus prin actualizare software în alte modele ID. Aruncă o privire mai atentă asupra acestor setări individuale:

PURE – savoare pură a sunetului

Setarea de sunet PURE îți oferă o experiență a sunetului calitativă și neutră, echilibrată și autentică - aici nu se adaugă nimic și nu se elimină nimic. Dacă dorești pur și simplu să îți savurezi muzica la puritate naturală, atunci această setare este exact alegerea potrivită.

RELAX – pentru relaxare în călătorii

Dacă preferi o redare mai delicată a mediilor tale de divertisment, atunci apelează la RELAX: această setare se pretează ideal pentru muzică redată mai degrabă în fundal și asigură o experiență muzicală relaxantă și neobositoare.

SPEECH – aici se vorbește clar

Setarea de sunet SPEECH se pretează excelent pentru redarea clară a conținuturilor verbale, precum radio, podcasturi și cărți audio. Astfel poți asculta discursuri și pe o perioadă mai îndelungată de timp, cu un nivel mai mare de inteligibilitate, fără efort.

VIBRANT – pentru călătorii mai animate

Cu VIBRANT, ai parte în călătorie în primul rând de emoție și energie. Dacă dorești ca muzica ta să fie redată cu volum deosebit, ideal în special pentru muzica modernă și dinamică, atunci setarea VIBRANT este recomandarea categorică.

Cu sistemul de sonorizare premium de la Harman Kardon, ți se prezintă toate nuanțele unui sunet perfect ajustat. Atât muzica, cât și cuvântul rostit par aproape atât de naturale de parcă ar fi live.

Pentru experiențe de sunet unice în călătoriile tale. În plus, algoritmul Fraunhofer Sonamic Panorama separă sursele individuale de sunet dintr-o înregistrare stereo și le distribuie uniform într-o scenă sonoră în formă de U, care te învăluie pe tine și toți pasagerii.

Dacă îți iubești urechile, nu vei ezita și vei arunca direct o privire în configurator - și îți vei asigura în viitoarele călătorii o experiență de sunet complet nouă!

Modelele noastre ID. . Test drive sau configurare imediată?
Pe aici spre modelele noastre ID.

Dorești să cunoști modelele noastre complet electrice ID. mai îndeaproape? Atunci stabilește un test drive la un partener comercial din apropierea ta. Sau utilizează configuratorul nostru online, pentru a crea modelul ID. la care visezi.

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen