Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Entertainment.

Entertainment.

Drum plictisitor? Folosiți accesul la toate serviciile populare de streaming, radio web și servicii de infotainment. Cu ajutorul hotspot-ului WLAN, copiii dvs. pot naviga pe web pe până la opt dispozitive în același timp - deci este garantat doar programul lor preferat. Nu sună bine?

Streaming media

 

Serviciile de streaming Apple Music și Tidal vă stau de asemenea la dispoziție în mod direct și simplu prin intermediul sistemului Infotainment al autovehiculului dumneavoastră Volkswagen*. Conectați-vă cu pur și simplu cu datele de acces existente și bucurați-vă de cel mai bun entertainment pe durata deplasării.* Pentru utilizarea serviciului este necesar un volum de date suplimentar. Acesta poate fi obținut contra cost direct în autovehicul prin intermediul partenerului de telefonie mobilă extern Cubic Telecom sau prin intermediul unei conexiuni de date proprii a clientului (tethering smartphone).

 

Internet radio

 

Hit - folosiți acum toate avantajele radioului prin internet și în autovehiculul dumneavoastră Volkswagen. Cu serviciul Internet radio*, căutarea și redarea de emisiuni live și episoade de podcast sunt o joacă de copii.* Necesită pachete de date private (Cubic Telecom sau tethering cu propriul smartphone).

 

 

 

WLAN-Hotspot

 

Hotspotul WLAN* integrat furnizează dumneavoastră și pasagerilor dumneavoastră o conexiune la internet stabilă și face posibilă navigarea pe până la opt dispozitive. Prin achiziționarea practică a pachetelor de date prin intermediul sistemului Infotainment, mențineți controlul asupra consumului de date.

* Necesită pachete de date private (Cubic Telecom sau tethering cu propriul smartphone).

Always on cu pachetele noastre de date

 

Obțineți internet rapid pentru autovehiculul dumneavoastră Volkswagen - simplu și clar.

 

 

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen