Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Navigație. Conduceți într-un mod și mai prevăzător.

Navigație. Conduceți într-un mod și mai prevăzător.

Sunteți la drum iar timpul se scurge? Nu vă faceți griji în privința traficului. Autovehiculul dumneavoastră Volkswagen vă avertizează aproape în timp real cu privire la ambuteiaje, accidente sau șantiere de lucru. Și adaptează în mod anticipat traseul dumneavoastră.

Informații în timp real

 

Cu funcția Informații în timp real*, navigația dumneavoastră devine și mai inteligentă: cu informații practice precum Informații trafic online, Calculare online traseu, Actualizare hartă online sau Căutare online a destinațiilor speciale, dumneavoastră rămâneți la curent. Datele actualizate în permanență vă oferă indicații utile și asigură cel mai bun traseu posibil către destinațiile dumneavoastră.

* Disponibilă în cadrul acoperirii de rețea a operatorului de telefonie mobilă.

 

Locuri de parcare

  

Căutați confortabil și fără frustrări locuri de parcare și parcări publice din apropierea dumneavoastră. Sistemul Infotainment al autovehiculului dumneavoastră Volkswagen vă informează cu privire la prețuri, capacități și orar - și vă ajută să navigați rapid și eficient spre destinația dorită.

 

 

Stații de alimentare și încărcare 

 

Dispuneți afișarea unei priviri de ansamblu rapide asupra stațiilor de alimentare și a stațiilor de încărcare de-a lungul traseului dumneavoastră - inclusiv informații actuale referitoare la prețuri, orar și disponibilitate.

 

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen