Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Conectivitate si servicii de mobilitate

Descoperiți platforma noastra digitală de la Volkswagen, pe care sunt reunite toate serviciile de mobilitate și aplicațiile digitale.

Fiți conectat cu lumea digitala Volkswagen pentru a vă face mobilitatea individuală mai ușoară și mai atractivă.

VW Connect si We Connect pentru modelele ID.

 

 

 

Car‑Net

Cu serviciile mobile online Car-Net, puteți ajunge mai repede la destinație și sunteți bine informat. Informații în timp real despre trafic, locuri de parcare gratuite și prețurile de la stațiile de alimentare, toate integrate în navigație cu Car-Net "Guide & Inform".
Folosiți smartphone-ul ca telecomandă, iar cu Car-Net "Security & Service", ușile și portbagajul pot fi încuiate și descuiate comod prin intermediul aplicației We Connect.

 

Aflați mai multe

Înregistrare și autentificare

App-Connect 

Extindeți-vă postul de conducere - App Connect vă aduce aplicațiile smartphone selectate pe ecranul tactil al sistemului dumneavoastră Infotainment: Apple CarPlay™, Android Auto™ de la Google și MirrorLink® - toate cele trei tehnologii inovatoare vă stau la dispoziție și vă oferă funcții suplimentare utile și distractive.7

Aflați mai multe

 

 

 

 

 

Ce servicii vă stau la dispoziție?

Este autovehiculul dumneavoastră Volkswagen echipat cu We Connect sau Car-Net? Sau se poate echipa ulterior cu We Connect Go? Aici aveți o primă privire neangajantă asupra serviciilor mobile online disponibile în autovehiculul ales de dumneavoastră.  

Verificati

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen