Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Rămâneți conectat cu ușurință.
Cu VW Connect și We Connect.

Descoperiți VW Connect și We Connect

Gata pentru următoarea generație de servicii mobile online: începând cu modelul anului 2021, o mare parte din noile mașini actuale Volkswagen este pregătită deja pentru VW Connect si We Connect pentru dumneavoastră. Și aceasta deoarece, datorită cartelei eSIM instalate fix, autovehiculul dumneavoastră Volkswagen are de la început capacitatea de a se conecta online.

În același timp, cu aplicația "My Volkswagen" vă puteți conecta smartphone-ul la autovehiculul dumneavoastră Volkswagen și puteți avea acces astfel la anumite funcții ale autovehiculului și la starea autovehiculului. 

 

 

Navigație

Sosiți mai relaxat

Informați-vă aproape în timp real cu privire la trafic și aveți încredere în cel mai bun traseu. Cu sistemele noastre de asistență inteligente, ajungeți mai relaxat la destinație.

 Aflați mai multe

 

Confort

Faceți totul confortabil pentru dumneavoastră

Trimiteți cheia mașinii dumneavoastră prin smartphone. Personalizați-vă Volkswagenul. Controlați confortabil încălzirea în staționare și alte funcții practice ale autovehiculului cu aplicația We Connect sau utilizați comanda vocală îmbunătățită. Cât se poate de simplu. Cu We Connect.

Aflați mai multe

 

Entertainment

Rămâneți în emisie

Ascultați emisiuni live și podcasturi pe Internet radio. Difuzați muzica dumneavoastră preferată. Și bucurați-vă de întreaga libertate oferită de un hotspot WLAN. Cu We Connect în sistemul dumneavoastră Infotainment, aduceți factorul divertisment la un nou nivel.

Aflați mai multe

 

Siguranță

Nu lăsați nimic la voia întâmplării

Bazați-vă pe asistența automată și pe consilierea personalizată în caz de urgență. Ghidați serviciul de asistență în caz de pană către locația dumneavoastră prin apăsarea unui buton. Și dormiți mai bine noaptea - mulțumită sistemului de avertizare antifurt online. Vă puteți baza pe We Connect. 

Aflați mai multe

 

Autovehiculul la vedere

Păstrați o imagine de ansamblu

Controlați ușile și luminile din autovehiculul dumneavoastră Volkswagen prin intermediul smartphone-ului. Dispuneți afișarea locației mașinii dumneavoastră. Optimizați-vă comportamentul în timpul condusului. Și verificați de peste tot date relevante despre autovehicul. Astfel, nu scăpați din vedere ceea ce este important.

Aflați mai multe

 

Toate serviciile

Vă înregistrați o dată și profitați de nenumărate ori.

Fiecare erou are un ajutor. Cu serviciile de la We Connect, aveți mai multe. Aflați ce servicii se potrivesc cel mai bine vieții dumneavoastră de zi cu zi și ce condiții trebuie îndeplinite. Aici vedeți toate serviciile și opțiunile dintr-o privire.

Aflați mai multe

 

Volkswagen App Insoțitorul digital pentru Volkswagen

Volkswagen App combină ofertele complete de conectivitate de la VW Connect, We Connect și Car-Net. Vă oferă toate funcțiile și serviciile importante dintr-o privire și vă asigură și mai mult confort.

Descărcați 

 

 

 

Download Volkswagen App

App Store 

Play Store  

 

VW Connect si We Connect Start pentru modelele ID.

Complet electric, complet conectat

Cu VW Connect si We Connect pentru modelul ID, simplificați procesul de încărcare, controlați diverse funcții ale vehiculului prin intermediul smartphone-ului și utilizați informațiile despre trafic aproape în timp real, ceea ce vă va ajuta să treceți mai relaxat ziua.

Aflati mai multe

 

 

 

 

Magazin In-Car și aplicațiile In-Car - Cum funcționează

În calitate de client We Connect, puteți achiziționa și descărca funcții practice și servicii direct din magazinul In-Car al sistemului dumneavoastră Infotainment. Așa cum sunteți obișnuiți de la smartphone-ul dumneavoastră. Chiar și licența We Connect Plus a autovehiculului dumneavoastră poate fi reînnoită cu ușurință prin intermediul magazinului In-Car sau in magazinul virtual We Connect, putand să profitați astfel de întreaga gamă de servicii mobile online de la We Connect pentru încă un an sau doi.

Reînnoiți-le în acest fel direct online sau, alternativ, puteți fi consiliat și la partenerul dvs. Volkswagen, de unde puteți achiziționa și un cupon valoric, care poate fi utilizat și pentru achiziționarea de produse digitale din magazin.

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen