Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

De la clasa compactă la clasa Golf Modele compacte

Clasa compactă are la Volkswagen un rol major. Nici nu este de mirare, căci mașina care dă numele clasei Golf este definiția esteticii atemporale, calității, valorii, eleganței și farmecului. Și și frații să mai mici îndeplinesc cerințe automobile ridicate − în variantele cu 2 și 4 uși.

Modelul up!

Simpatic de simplu și pur și simplu simpatic

Cu numai 3,54 metri lungime, up! reinterpretează limbajul designului Volkswagen într-un mod extrem de modern. Geamuri laterale proiectate marcant, suprafețe clare și linii simple scot deosebit de bine în evidență elemente precum hayonul complet vitrat. Partea frontală a modelului up! entuziasmează cu un zâmbet: Partea sa frontală "Smiling Face" - chip zâmbitor - este finisată de o grilă discretă a radiatorului cu emblemă integrată.

up!
e-up!

Modelul Polo

Un caracter puternic

Designul părții din spate este marcat de muchii evidente, linii clare și o formă compactă. Luminile spate, reflectoarele și chiar și suportul pentru plăcuța de înmatriculare setează accente memorabile și contribuie la faptul că îți face plăcere să te uiți după un Polo. Muchia decupată cu precizie a umerilor și partea frontală proeminentă fac modelul Polo să pară mai lung, fără ca dimensiunile compacte să aibă de suferit. Detaliile precum oglinzile exterioare pregnante în culoarea caroseriei cu semnalizatoare integrate și spoilerul de pe marginea plafonului subliniază impresia de dinamism și agilitate.

 

Polo

Modelul Golf

Eleganță cu forme desăvârșite, atemporală

Golful definește propria sa clasă de design. A devenit mai marcant, mai sportiv și mai aerodinamic, dar își rămâne în continuare fideli sieși. Caroseria cu proporții moderne și înălțime mai redusă concentrează sportivitate și putere pe o lungime exterioară de 4,25 m. Silueta caracteristică cu stâlpul C marcant, ampatamentul prelungit, ieșiri în consolă mai scurte și liniile precise îi conferă o dinamică nouă, cu o eleganță atemporală.

e-Golf

Golf

Golf R

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen