Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Climatul perfect

În modelul complet electric ID.3 totul se orientează în funcție de tine. Acest lucru este valabil și pentru temperatura din habitaclul mașinii tale – datorită climatizării personalizare, pre-climatizării și noii funcții speciale „Încălzire rapidă“.

Preclimatizarea habitaclului

Imaginează-ți că urci în modelul tău ID.3 și temperatura în habitaclu corespunde deja exact dorințelor tale. Nici o problemă, pentru că îți poți preclimatiza autovehiculul electric din timp, prin aplicația We Connect. Opțional, procesul poate începe și odată cu descuierea ușii șoferului sau la urcarea la bord. Conform mottoului: urci și te simți bine.

Climatizare individuală pe zone Climatizare personalizată

Vrei să climatizezi numai zona șoferului? Sau poate totuși mai bine întregul habitaclu? Cu climatizarea personalizată, ambele variante sunt posibile. Astfel, fiecare călătorie cu noul ID.3 devine o plăcere - indiferent pe care scaun iei loc.

Cel mai bun din clasă cu funcția "Încălzire rapidă" „Best in Class“ încălzire

În ID.3 se face cald mai repede decât în orice alt autovehicul electric din clasa compactă. Puterea maximă se atinge prin intermediul unei pompe de căldură în combinație cu elemente de încălzire din tubulatura de admisie, care funcționează pe principiul unei suflante de încălzire.

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen