Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Confort. Creat pentru dumneavoastră.

Confort. Creat pentru dumneavoastră.

Aveți nevoie de mașină, însă cheia este la partenerul dumneavoastră? Dispuneți trimiterea acesteia cu ușurință pe smartphone. Mulțumită funcției Personalizare, setările dumneavoastră personale se activează în doi timpi și trei mișcări. Simțiți-vă ca acasă - chiar și pe drumul spre birou: rostiți pur și simplu "Du-mă la lucru", iar autovehiculul dumneavoastră Volkswagen pornește navigația. Acesta vă înțelege mai bine ca oricând. Asta înseamnă muncă în echipă.

Încălzire în staţionare online 

 

În zilele reci, preîncălziți mașina în timp ce luați micul dejun. Cu serviciul de încălzire în staţionare online *, puteți utiliza și aplicația "We Connect" pentru a seta orele de plecare, astfel încât să puteți găsi întotdeauna un vehicul încălzit și dezghețat.

*Serviciul este disponibil doar împreună cu echiparea opţională încălzire 

 

 

 

 

Cheie digitală

 

Adio căutării cheii - smartphone-ul dvs. pe post de cheie digitală deschide și pornește autovehiculul dvs. Volkswagen în doi timpi și trei mișcări. Trimiteți alte chei digitale prietenilor și membrilor familiei dvs. și astfel faceți posibilă pentru aceștia utilizarea necomplicată a autovehiculului dvs. Primele cinci chei digitale sunt disponibile gratuit, alte chei digitale pot fi achiziționate direct din magazinul In-Car al sistemului dvs. Infotainment sau din magazinul virtual We Connect. Alternativ, puteți fi consiliat și la partenerul dvs. Volkswagen, de unde puteți achiziționa și un cupon valoric, care poate fi utilizat și pentru achiziționarea de chei digitale în magazinele noastre.

* Disponibil numai cu sistemul de navigație opțional "Discover Pro" (pentru Passat, Arteon și Golf) sau "Discover Media" (numai Golf) și în combinație cu aplicația We Connect. Inițial, sunt disponibile pentru Passat și Arteon cinci chei digitale gratuite, iar pentru Golf sunt disponibile, după achiziționarea funcției, de asemenea cinci chei digitale. Cheile digitale pot fi valorificate în primii 4 ani de la încheierea contractului We Connect. Transferul unei chei digitale presupune o verificare a identității expeditorului cheii prin intermediul procedurii Volkswagen Ident. După instalarea pe un smartphone compatibil, cheia digitală are o valabilitate de un an, fiind condiționată de dispozitivul terminal.

Personalizare

 

Autovehiculul dumneavoastră Volkswagen vă recunoaște - și activează complet automat și în funcție de dotări, după configurarea contului dumneavoastră VW și prima autentificare, setările dumneavoastră personale pentru numeroase sisteme, de la scaun la lumină, instalație de climatizare, Infotainment și navigație, până la sistemul de asistență pentru șofer. Confort maxim atunci când se schimbă autovehiculele și pentru diferiți șoferi.

 

Comandă vocală online

 

Cu upgrade-ul online al comenzii vocale online opționale, obțineți un control vocal și mai bun. Alegeți online muzica preferată, căutați postul de Internet radio preferat prin comandă vocală și profitați la momentul navigării de introducerea intuitivă a destinației. În noul Golf puteți, de asemenea, să dictați și să vi se citească e-mailurile cu voce tare sau să utilizați aplicațiile In-Car - fără a vă lua privirea de la drum.

 

 

Asistent vocal online

 

Un ajutor intuitiv pe traseul dumneavoastră: asistentul nostru lingvistic online

Cu asistentul vocal online IDA, puteți controla prin comandă vocală numeroase funcții ale autovehiculului și ale sistemului Infotainment. Datorită conexiunii online, vi se pun la dispoziție rezultate de căutare mai bune. De exemplu, solicitați informații despre vreme, împrejurimi, sport și multe altele - simplu și intuitiv.

 

 

 

We Connect - programări de service ușor de stabilit 

 

Planificare evenimente service

Pentru a vă putea concentra asupra lucrurilor esențiale din viața de zi cu zi, dacă doriți, Volkswagen-ul dvs. va avea grijă de programările sale de service. De îndată ce se apropie termenul pentru un serviciu precum inspecția sau schimbul de ulei, autovehiculul transmite, la cerere și printr-o conexiune online existentă, toate datele importante partenerului dvs. de service preferat, care vă va contacta cu o propunere de programare.* Partenerul de service Volkswagen poate fi căutat și selectat individual în spațiul dvs. pentru clienți myVolkswagen sau în aplicația We Connect. Datorită transferului de date, atelierul dvs. poate estima chiar și cât timp ar trebui să alocați pentru programarea de service. Astfel, planificarea de service aproape că se rezolvă de la sine.

* Găsiți informații detaliate despre prelucrarea datelor în Declarația de protecție a datelor de la următorul link:  www.myvolkswagen.net/weconnect-legal-mod123

 

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen