Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

ID.4 GTX "Xtreme"

Complet electric, perfect pentru teren accidentat.
ID. XTREME aduce mobilitatea electrică pe teren accidentat. Prototipul de autovehicul complet electric de la Volkswagen entuziasmează cu tracțiunea sa integrală cu o putere de 285 kW (387 CP), trenul de rulare Ralley mai înălțat și designul cool.  

Modelul ID.4 GTX "XTREME" este un concept de autovehicul offroad complet electric pe baza configurației electrice de la Volkswagen (MEB). Autovehiculul offroad unic impresionează exteriorul musculos și performanța ridicată a motorului: Un propulsor performant pe puntea spate, precum și adaptările software ale unității de comandă a motorului aduc performanța modelului la 285 kW (387 CP). Astfel,  ID.4 GTX "XTREME" reușește să accelereze de la 0 la 100 km/h în numai 5,3 secunde. 

**Creat cu pasiune*și prieteni

Start Video

La întâlnirea fanilor ID. din septembrie 2022 în localitatea elvețiană Locarno, a fost prezentat prototipul. Evenimentul a fost organizat de membrii ID. Drivers Club cu suportul Volkswagen, mașinile de prezentare electrice găsindu-și aici adesea o scenă de defilare. 

Mai multe despre ID. Drivers Club

Pregătit pentru aventură

Trenul de rulare Rallye al modelului ID.4 GTX "Xtreme" provine din motorsport și face SUV-ul perfect adecvat pentru teren accidentat. Este mai ridicat cu 30 mm și dispune de flanșe distanțiere cu o lățime de 20 mm. Acestora li se adaugă roțile offroad de 18 inch, protecția la impact modificată cu bară de protecție suplimentară și partea inferioară a podelei din aluminiu, complet închisă. Carenajul robust începe în față direct sub numărul de înmatriculare și protejează și bateria de înaltă tensiune din mijlocul autovehiculului, precum și partea din spate. Aripile mai late cu 50 de milimetri subliniază cu multă încredere aspectul de offroad al ID. XTREME. Sunetul inconfundabil este asigurat de un generator de zgomote de deplasare din pasajul roții, dezvoltat special pentru acest prototip.

"Cu ID. XTREME ridicăm mobilitatea electrică de la VW la un nou nivel de performanță."

Silke Bagschik, Director seria constructivă MEB

XTREM de entuziast

ID.4 GTX "Xtreme" a fost realizat de echipa reunită în jurul lui Andreas Reckewerth de la departamentul de Dezvoltare tehnică de la Volkswagen, sub forma unui proiect de garaj. Dacă putem spune așa, de la entuziaști ID. pentru entuziaști ID. . Ca bază pentru SUV-ul electric a fost utilizat un autovehicul de test folosit în dezvoltarea modelului de serie și o baterie de 82 kWh uzată.

Deasupra plafonului panoramic din sticlă al autovehiculului offroad este amplasat un suport extrem de rezistent cu structură de fagure. Acest "Outdoor Roof Rack" este echipat în partea din față cu o bară impunătoare cu faruri cu leduri, care poate ilumina proximitatea autovehiculului off-road aproape ca ziua. Astfel ID.4 GTX "XTREME" se deplasează în siguranță și pe întuneric, ploaie sau ceață pe teren accidentat. În centrul suportului de portbagaj de plafon, inscripția "Made with passion and friends" amintește de istoria creării acestui prototip.

**Outdoor-Style* complet electric

Modelul ID.4 GTX "XTREME" demonstrează iubirea pentru detalii nu numai din punct de vedere tehnic, ci și din punct de vedere vizual - de exemplu cu vopseaua de înaltă calitate, creată special pentru acest prototip. Pe lateral, benzi dinamice portocalii și albe brăzdează suprafața negru mat a autovehiculului, pe care din loc în loc apar urme de culoare închise, ca de praf. Cadrele lentilelor de culoare portocalie și carenajul negru continuă jocul contrastant de culori până la farurile performante. Faptul că "XTREME" se deplasează complet electric este indicat de logourile luminoase Volkswagen din centrul benzii luminoase aflate în față și în spate.  

Pe baza feedbackului din partea ID. Community se va decide care va fi continuarea pentru acest proiect.

Echipare pentru teren accidentat, confort de SUV

Interiorul generos și aerisit al modelului ID.4 GTX "XTREME" este posibil datorită configurației electrice de la Volkswagen . Arhitectura platformei electrice permite o compartimentare complet nouă a spațiului, deoarece componentele tehnice necesită relativ puțin loc.

În interior domină husele elegante, dar rezistente din microfibră gri și cusături ornamentale în culoarea accent portocaliu. Acestea se regăsesc atât pe planșa de bord, cât și pe inserțiile ușilor. De asemenea portocalii: gurile de ventilație, precum și spița inferioară a volanului. Susținerea sigură pe teren accidentat este asigurată de forma adâncită a scaunelor față și banchetei spate, iar confortul maxim în călătorii de consola centrală fixă cu cotieră. Iar pe bancheta din spate, o clapetă de încărcare generoasă, rabatabilă extinde spațiul de depozitare, înlocuind scaunul din mijloc.

"Modelul ID.4 GTX "XTREME" dovedește în mod impresionant potențialul tehnic ridicat al configurației electrice", explică Andreas Reckewerth, Director configurație electrică autovehicule. "Puterea electrică impresionantă și trenul de rulare ideal pentru offroad reprezintă garanții ale unor experiențe de conducere pline de emoție, pe șosea și pe toate drumurile care duc dincolo de carosabilul asfaltat. Pentru aceasta, modelul ID.4 GTX "XTREME" reunește punctele forte ale unui SUV modern cu spiritul de aventură și abilitățile 4x4 ale unui autovehicul offroad robust."

Modelele noastre ID. . Test drive sau configurare imediată?
Pe aici spre modelele noastre ID.

Dorești să cunoști modelele noastre complet electrice ID. mai îndeaproape? Atunci stabilește un test drive la un partener comercial din apropierea ta. Sau utilizează configuratorul nostru online, pentru a crea modelul ID. la care visezi.

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen