Noul ID. 2all și ID. GTI Concept
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Noul ID. 2all și ID. GTI Concept

Mobilitate electrică la prețuri accesibile.

  1. 1.

    Concept apropiat de producția de serie Gehe zurück

Prin prototipul  ID. 2all Volkswagen prezintă un nou limbaj al designului pentru autovehiculele sale electrice. Și asta nu este tot: Cu ID. GTI Concept îți poți face începând de acum o impresie despre cât de sportiv va fi viitorul complet electric de la Volkswagen .

Volkswagen continuă să scrie istoria de succes a autovehiculelor sale compacte și în epoca mobilității electrice: Prin prototipul ID. 2all oferim o perspectivă asupra versiunii de serie a primului model complet electric Volkswagen, care urmează să fie oferit pentru mai puțin de 25.000 euro. Și alte "premiere" dovedesc faptul că ID. 2all este mult mai mult decât o mașină de prezentare: Este primul Volkswagen cu tracțiune față , care se bazează pe configurația electrică (MEB).

Iar configurația sa definește noul limbaj al designului de la VW, bazat pe cei trei piloni Stabilitate, Simpatie și Entuziasm.

Volkswagen plănuiește în plus să echipeze versiunea de serie a modelului ID. 2all cu tehnologiile inovatoare ale modelelor ID. mai mari, de exemplu IQ.LIGHT, planificator de traseu pentru autovehicule electrice și Travel Assist, un sistem de asistență pentru conducerea parțial automatizată.

Primul model electric pe platforma nouă

La fel ca toate modelele familiei ID. și modelul ID. 2all se bazează pe configurația electrică, însă - ceea ce este special - pe cel mai recent nivel al evoluției acesteia, "MEB Entry". Astfel, conceptul setează noi standarde la nivel de tehnologie și utilitate în mediul cotidian. Căci platforma modificată a pus dezvoltatorii în postura de a realiza la lungimea exterioară compactă a unui Polo un habitaclu în format de Golf . Rezultatul: Mult spațiu pentru pasageri și un volum de depozitare neașteptat de mare, cuprins între circa 490 și 1.330 de litri, cu care ID. 2all depășește numeroase autovehicule din clase superioare.

Odată cu optimizarea platformei MEB Entry, o tehnologie pentru propulsie, baterie și încărcare deosebit de eficientă și-au găsit locul în modelul ID. 2all. Modelul dispune de o autonomie WLTP calculată de până la 450 de kilometri2, bateria se poate încărca la stații de încărcare rapidă CC (curent continuu) la o temperatură exterioară moderată și o capacitate de încărcare de până la 350 kW în circa 20 de minute de la zece la 80 la sută.3 Modelul ID. 2all este astfel un autovehicul electric excelent pentru fiecare zi a anului.

Design exterior: mult dinamism

"Modelul ID. 2all oferă o perspectivă asupra noului limbaj al designului de la VW, bazat pe cei trei piloni Stabilitate, Simpatie și Entuziasm."


Andreas Mindt 
Director de design marca Volkswagen

Cu cel mai recent model ID.  Volkswagen se îndreaptă extrem de conștient în direcția concentrării tot mai intense asupra modelelor sale complet electrice. "Modelul ID. 2all oferă o perspectivă asupra noului limbaj al designului de la VW, bazat pe cei trei piloni Stabilitate, Simpatie și Entuziasm", spune Andreas Mindt, directorul de design al mărcii Volkswagen. Ideea de bază, conform spuselor directorului de design: "Transferăm ADN-ul modelelor noastre emblematice în viitor. Modelul ID. 2all este de aceea și un omagiu adus modelelor Käfer, Golf și Polo."

Dovada clară este, de exemplu, designul stâlpului C dezvoltat odinioară pentru primul model de Golf, care amintește de coarda întinsă a unui arc ce indică în direcția de mers. ID. 2all este primul Volkswagen care preia această caracteristică tipică - și o reinterpretează în stil contemporan. Alte caracteristici de design ale prototipului sunt o caroserie amplasată ferm și puternic pe roți, o parte frontală care îi oferă modelului ID. 2all chipul simpatic, o doză clară de dinamism și o eleganță atemporală.

Design interior: generos

Și în interiorul modelului ID. 2all proiectanții se bazează pe un design clar. Acesta se distinge printr-o înaltă calitate percepută, un sistem Infotainment auto-explicativ, inclusiv reglare clasică a volumului, precum și un panou de operare climatizare separat, ale cărui funcții esențiale sunt comandate prin intermediul unor butoane iluminate.

"Modelul ID. 2all indică direcția generală a mărcii: aproape de client, cu tehnologie de top și design excelent."

Thomas Schäfer
CEO marca Volkswagen 

Modelul ID. GTI Concept

100% electric. 100 % putere.

O reinterpretare a legendarului ADN: modelul ID. GTI Concept exploatează potențialul prototipului ID. 2all de la Volkswagen și mai mult și aduce designul sportiv și performanța dinamică în lumea mobilității electrice. Astfel, aspectul savuros al unei mașini sport poate deveni parte a vieții cotidiene - rămânând însă în același timp ceva special. Căci cu 100% putere electrică, te deplasezi atât elegant, cât și ecologic.

Un clasic într-o nouă prezentare 

ID. GTI Concept se aseamănă cu originalul GTI din 1976 , designul inconfundabil fiind păstrat. 

În plus,  "I" din GTI vine de la inteligență - și asta sub forma unei inteligențe performante a propulsiei și trenului de rulare. Căci cu ID. GTI Concept, pentru prima dată, un Volkswagen electric dispune de un control dinamic al tracțiunii pe puntea față.

100% electric. 100 % putere.

O reinterpretare a legendarului ADN: modelul ID. GTI Concept exploatează potențialul prototipului ID. 2all de la Volkswagen și mai mult și aduce designul sportiv și performanța dinamică în lumea mobilității electrice. Astfel, aspectul savuros al unei mașini sport poate deveni parte a vieții cotidiene - rămânând însă în același timp ceva special. Căci cu 100% putere electrică, te deplasezi atât elegant, cât și ecologic.

ID. Familia crește puternic până în 2026

Varianta de serie a modelului ID.2all va fi una dintre cele zece modele complet electrice noi, pe care Volkswagen le va lansa pe piață până în 2026. Acest model va avea rolul de a completa portofoliul electric în mod descendent - cel puțin momentan. Căci marca lucrează deja și la o mașină electrică cu un preț de pornire de sub 20.000 euro. În orice caz, Volkswagen dorește să devină până la mijlocul decadei producătorul cu cel mai mare portofoliu electric de pe piață.

Modelele noastre ID. . Test drive sau configurare imediată?
Pe aici spre modelele noastre ID.

Dorești să cunoști modelele noastre complet electrice ID. mai îndeaproape? Atunci stabilește un test drive la un partener comercial din apropierea ta. Sau utilizează configuratorul nostru online, pentru a crea modelul ID. la care visezi.

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen