Meniu
Inchidere meniu

Actualizare soft ID.

Beneficiază de actualizări regulate pentru modelul tău ID.

 

Beneficiază de actualizări regulate pentru modelul tău ID.

Actualizările de soft sunt importante pentru păstrarea la zi a automobilului tău electric.
Află mai multe despre actualizările disponibile pentru modelul tău ID.

Avantaje

Datorită actualizărilor de soft, modelul tău ID. va fi întotdeauna la zi, chiar și după cumpărare. Beneficiază de o gamă largă de funcții și optimizări disponibile pentru automobilul tău ID. Asigură-te că efectuezi toate actualizările disponibile pentru a te bucura de următoarele avantaje:

  • Numeroase optimizări ale performanțelor

  • Cele mai noi actualizări de soft

  • Menținerea la zi cu cele mai noi tehnologii digitale, chiar și după cumpărarea automobilului

  • Crearea premiselor pentru actualizări ulterioare, acolo unde este cazul

Update Soft ID. 3.0

Actualizarea software oferă funcții noi și optimizări pentru modelul dumneavoastră ID. și îl menține actualizat cu ultimele dezvoltări digitale de la Volkswagen. Cu această actualizare beneficiați de noi funcții și aplicații - pur și simplu over-the-air.

Cerințele pentru primirea software-ului ID. 3.0 over-the-air sunt un contract We Connect Start activ, un cont de utilizator Volkswagen ID și instalarea software-ului ID. 2.4 în autovehiculul dumneavoastră.

Către Update Soft ID. 3.0

   Update Soft ID.
   2.3

Update Over-the-Air 

Anumite actualizări pot fi efectuate și "Over-the-Air", fără a fi necesară vizita în service, cum ar fi actualizările online. Actualizările de soft Over-the-Air au fost lansate în toamna anului 2021. Află ce condiții trebuie să îndeplinească automobilul tău pentru a putea efectua update-ul de soft 2.3 și ce avantaje oferă acesta.

Către Update Soft ID. 2.3

   Update Soft ID.
   2.1

Update în service

Această actualizare este foarte importantă, deoarece reprezintă premisa actualizărilor ulterioare. Dacă nu aveți instalată varianta de soft 2.1, efectuați o programare la un partener de service autorizat Volkswagen. Tu și automobilul tău ID. veți beneficia de o serie de funcții noi și optimizări de performanță!

Către Update Soft ID. 2.1

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen