Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Serviciile online Car-Net pentru activitățile dumneavoastră mobile zilnice

Descoperiti Car-Net

Cu serviciile mobile online Car-Net, sunteți perfect informați - deoarece multe modele Volkswagen mai vechi, de dinainte de modelul anului 2021, sunt pregătite pentru Car-Net ca dotare de serie. Descoperiți acum ofertele de conectivitate Car-Net.

Guide & Inform

Destinația în fața ochilor în timp real

Cu serviciile "Guide & Inform" de la Car-Net, sunteți mai bine informat pe drum. Căutați destinații interesante în vecinătatea dumneavoastră, obțineți informații extrem de actuale despre trafic direct de pe internet și multe altele.

Aflați mai multe 

 

Security & Service

Securitate mobilă

Pachetul de servicii "Security & Service" de la Car-Net vă oferă acces mobil la funcții importante ale autovehiculului. Blocați și deblocați autovehiculul prin intermediul aplicației Volkswagen sau verificați starea autovehiculului. Aici sunt incluse și serviciile Apel de pană și Instalație alarmă antifurt online.

E-Manager oferă servicii suplimentare pentru modelele electrice și autovehiculele hibride, cum ar fi încărcarea controlată sau climatizarea.

 

e-Remote

Acesta este e-Remote

Car-Net "e-Remote" vă oferă un acces comod la cele mai importante funcții ale modelului dumneavoastră electric, respectiv ale autovehiculului dumneavoastră hibrid de la Volkswagen. Foarte practic, de la calculator sau de pe smartphone, prin aplicația Volkswagen. Aici găsiți mai multe informații privind nenumăratele posibilități oferite de "e-Remote". 

Aflați mai multe  

 

Car-Net in Touareg

Complet interconectat. Touareg.

Internetul și rețelele digitale fac parte din viața noastră cotidiană. De ce ați renunța la ele tocmai în mașină? Din acest motiv, în modelul Touareg, serviciile mobile online Car-Net sunt disponibile ca dotări standard după activare și au atins un nou nivel de performanță: conectivitate maximă.

Cum să activați și să utilizați Car-Net

Aici aflați cum să activați serviciile dumneavoastră mobile online prin intermediul aplicației Volkswagen  - și de ce anume aveți nevoie pentru aceasta.

Vizualizare instrucțiuni de activare

Verificare condiții prealabile

 

 

 

 

 

Servicii practice pentru viața de zi cu zi

Siguranță

Sunteți pe mâini bune

Este bine că aveți pe cine să vă bazați: Cu funcția opțională Serviciu apel de urgență, puteți apela centrala de apeluri de urgență Volkswagen non-stop, apăsând butonul roși SOS. În caz de accidente cu declanșarea airbag-ului, ajutorul este chemat automat.  

Control

Suntem mai relaxați atunci când mașina se verifică singură

Conținutul rezervorului, numărul de kilometri parcurși sau indicații privind următoarea inspecție: cu "Security & Service" sunteți permanent informat cu privire la date importante despre autovehicul.  

Navigatie

Condusul fără internet nu mai este de actualitate.

Păstrați evidența traficului cu date în timp real sau lăsați Car-Net să caute opriri pe drum. Un hotel, cea mai apropiată stație de alimentare sau un cinematograf nou deschis.  

Confort

Totul la îndemână

Asigurați o temperatură plăcută în habitaclu înainte de a începe călătoria sau asigurați-vă că ușile autovehiculului dumneavoastră Volkswagen sunt încuiate și că lumina de poziție este stinsă. Prin Car-Net "e-Remote" puteți controla de la distanță multe funcții ale autovehiculului dumneavoastră electric sau hibrid de la Volkswagen.

Pachete, prețuri de prelungire și condiții prealabile

Pachetele de servicii și licențele enumerate mai jos pot fi prelungite comod online din magazinul virtual We Connect. Alternativ, puteți fi consiliat și la partenerul dvs. Volkswagen, de unde puteți achiziționa și un cupon valoric, care poate fi utilizat și pentru achiziționarea de extensii de licențe în magazin. 

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen