Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

De ce aveti nevoie pentru a utiliza serviciile Car-Net¹⁾

Pentru a utiliza serviciile Car-Net Guide & Inform, aveți nevoie de un sistem de navigație în Volkswagenul dumneavoastră. Printre acestea se numără "Discover Media" și "Discover Pro", precum și Innovision Cockpit disponibil pentru Touareg.

Pentru pachetul de servicii Car-Net "Security & Service" aveți însă nevoie doar de Serviciu apel de urgență și îl veți putea folosi fără limitări, la fel ca și pe "App-Connect" cu radioul "Composition Media".

În combinație cu sistemul de navigație "Discover Pro", vă recomandăm suplimentar interfața pentru telefon "Business", care vă oferă posibilitatea de a crea un hotspot WiFi în Volkswagenul dumneavoastră. Astfel puteți profita cu adevărat de ofertele versatile ale Car-Net, împreună cu pasagerii dumneavoastră.

Aplicația Volkswagen vă permite să controlați multe servicii prin intermediul smartphone-ului. Cuplat cu sistemul Infotainment, se poate asigura accesul la internet necesar pentru folosirea Car-Net. În plus, pentru anumite funcții sunt necesare componente tehnice din autovehicul, de ex. o instalație de alarmă antifurt pentru serviciul "Instalație alarmă antifurt online".

În funcție de autovehicul, vă stau la dispoziție pachete de servicii diferite, pe care le puteți rezerva (dacă nu ați făcut-o deja la achiziția Volkswagenului dumneavoastră) prin aplicația Volkswagen sau prin spațiul dumneavoastră personal myVolkswagen. Dacă sunt îndeplinite cerințele tehnice, aveți nevoie de un cont de utilizator Volkswagen ID, care poate fi creat în câțiva pași.

- Sistem de navigație "Discover Media", "Discover Pro" sau "Discover Premium"
- Sistem radio "Composition Media" (limitat)
- Smartphone Android™ sau iPhone® cu acces la internet
- Pachet de servicii Car-Net
- Cont utilizator Volkswagen

Autentificarea în interfața myVolkswagen

Pentru a putea folosi serviciile mobile online comod, de oriunde, autentificați-vă cu Volkswagen ID-ul dumneavoastră pe interfața myVolkswagen sau în aplicația Volkswagen și înregistrați-vă apoi cu autovehiculul dumneavoastră. Dacă nu ați creat încă niciun Volkswagen ID, veți fi ghidat(ă) pas cu pas prin înregistrare.

My Volkswagen

 

Utilizare prin aplicația Volkswagen și myVolkswagen

După înregistrare, puteți accesa și controla funcțiile selectate ale serviciilor Car-Net în mod clar în spațiul dumneavoastră pentru clienți myVolkswagen sau cu aplicația Volkswagen de pe dispozitivul dumneavoastră mobil. Pentru a descărca aplicația accesați:

App Store

Google Play

 

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen