Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Încărcați oriunde cu energie electrică - cu We Charge

We Charge este serviciul inteligent care vă permite să vă încărcați relaxat modelul ID. acasă și în întreaga Europă, la peste 400.000 de puncte de încărcare

Încărcare simplă de la stații publice

Electromobilitatea trebuie să fie ușoară și distractivă - la urma urmei, trebuie să ajungeți relaxați oriunde. Scoateți pur și simplu aplicația We Connect ID. și verificați locația următoarei stații de încărcare - puteți să încărcați cu energie electrică și să vă bucurați de prețuri avantajoase prin Volkswagen ID.

 • Găsiți și utilizați mii de puncte publice de încărcare
 • Încărcați cu energie electrică în întreaga Europă cu un singur card de încărcare
 • Găsiți tariful corect We Charge pentru fiecare cerință

Descărcare ghid rapid

Create pentru dvs.:
tarifele noastre We Charge

We Charge vă conectează la stațiile publice de încărcare în fiecare lună începând de la doar 0,- RON și oferă prețuri avantajoase exclusive pentru posesorii de Volkswagen ID.  Cu We Charge Free, We Charge Go și We Charge Plus, puteți alege dintre trei tarife de încărcare, care sunt adaptate nevoilor dvs. individuale - fie că sunteți utilizatori ocazionali, fie călători frecvenți.

We Charge Free

Plătiți numai ceea ce încărcați

 • CA: 2,47 RON / kWh 
 • CC: 3,85 RON / kWh
 • IONITY: 3,90 RON / kWh
 • Taxă fixă (lună): 0 €
 • Durata contractului: 3 luni
 • Compatibil cu Plug & Charge

Taxă de blocare:
CA: 0,25 RON / min. de la 240 min.
(suspendat între 21:00 - 09:00)
CC: 0,74 RON / min. de la 90 min.

We Charge Go

Pentru încărcări ocazionale în deplasare

 • CA: 1,97 RON / kWh
 • CC: 3,55 RON / kWh
 • IONITY: 3,90 RON / kWh
 • Taxă fixă (lună): 14,99 RON
 • Durata contractului: 3 luni
 • Compatibil cu Plug & Charge

Taxă de blocare:
CA: 0,25 RON / min. de la 240 min.
(suspendat între 21:00 - 09:00)
CC: 0,74 RON / min. de la 90 min.

We Charge Plus

Pentru încărcătoare frecvente și curse lungi

 • CA: 1,73 RON / kWh
 • CC: 2,96 RON / kWh
 • IONITY: 2,47 RON / kWh
 • Taxă fixă (lună): 63,99 RON
 • Durata contractului: 3 luni
 • Compatibil cu Plug & Charge

Taxă de blocare:
CA: 0,25 RON / min. de la 240 min.
(suspendat între 21:00 - 09:00)
CC: 0,74 RON / min. de la 90 min.

We Charge în aplicația We Connect ID. 

Funcțiile We Charge sunt integrate în aplicația We Connect ID. În aplicație se pot găsi ușor stațiile publice de încărcare și se poate verifica disponibilitatea acestora în timp real. Pentru o transparență totală a costurilor, aveți posibilitatea de a vizualiza toate procesele dvs. de încărcare. Chiar și gestionarea tarifelor dvs. și a cardului de încărcare este doar la un clic distanță. Sună bine? Aici ajungeți la descărcarea aplicației și instrucțiunile noastre de înregistrare. Alternativ, puteți să scanați codul QR și să descărcați aplicația direct pe smartphone.

La App Store

La Play Store

Aplicația In-Car We Charge

Nu vreți decât să porniți și să navigați direct la următoarea stație de încărcare? Nicio problemă. Cu o actualizare over-the-air, aplicația We Charge poate fi conectată cu ușurință la sistemul dvs. de navigație. În vizualizarea "We Charge", puteți filtra stațiile de încărcare în funcție de putere și disponibilitate și apoi puteți începe ghidarea spre destinație direct, fără a părăsi aplicația de navigație. În acest fel, rămâneți conectat în orice moment și găsiți oriunde o conexiune. 

Încărcare relaxată de acasă

Cu ID. Charger, sunteți complet conectat și de acasă. Relaxați-vă în timp ce mașina vi se încarcă. Relaxați-vă și controlați-vă confortabil Wallbox-ul prin intermediul aplicației. Astfel, păstrați procesele de încărcare sub control, vă gestionați Wallbox-ul și realizați multe alte setări. 

ID. Charger: transformați-vă casa într-o stație de încărcare

Doriți să vă relaxați acasă în timp ce vi se încarcă mașina? Cu Wallbox ID. Charger de la Elli, vă bucurați de un concept modern de încărcare direct de acasă. Deosebit de practic: Modelele conectate ID. Charger Connect și Pro oferă funcții inteligente de management al încărcării pe care le puteți controla, configura și gestiona de la distanță.

FAQs - Întrebări frecvente despre We Charge

De unde pot obține We Charge?

We Charge este integrat în aplicația We Connect ID., care este disponibilă în magazinele App Store (Google Play Store sau Apple App Store) din 2020, odată cu lansarea pe piață a Volkswagen ID.3. Pentru a utiliza We Charge, aveți nevoie de un Volkswagen ID, gratuit, pe care îl puteți crea în cadrul procesului de înregistrare în aplicație. De asemenea, trebuie să fiți de acord cu Condițiile Contractuale Generale și cu directivele privind protecția datelor de la We Connect precum și de la Volkswagen Group Charging GmbH. Pentru a putea încărca ulterior cu We Charge la stațiile publice de încărcare, trebuie să optați pentru un tarif de încărcare și să vă activați cardul de încărcare We Charge în aplicație. Acestea sunt primite în cadrul procesului de livrare cu ID.3 sau pot fi pur și simplu comandate prin intermediul aplicației și livrate la domiciliu. Contactați partenerul de service preferat în acest sens.

De ce am nevoie pentru a folosi We Charge?

Pentru a utiliza We Charge, aveți nevoie de:  

 • aplicația We Connect ID
 • cardul de încărcare We Charge cu un tarif de încărcare valabil  
 • un Volkswagen ID gratuit.
Unde pot încărca cu We Charge?

Cu We Charge, puteți încărca la mii de puncte publice de încărcare din Europa. We Charge negociază cu furnizorii infrastructurii de încărcare, pentru a vă oferi cel mai bun preț posibil. Clienții We Charge primesc acces avantajos la rețeaua de încărcare rapidă IONITY, care este construită pe autostrăzile europene și permite călătorii relaxate pe distanțe lungi datorită timpilor foarte scurți de încărcare.

Cât costă încărcarea în deplasare și cum plătesc pentru procesele mele de încărcare cu We Charge?

Primiți costurile pentru încărcare înainte de fiecare proces de încărcare. Dacă utilizați We Charge, primiți lunar de la noi o factură pentru procesele dvs. de încărcare. Acestea vor fi debitate utilizând metoda dvs. de plată preferată. Prețurile exacte depind de negocierile noastre cu operatorii stațiilor de încărcare. Scopul este de a negocia cele mai bune condiții posibile pentru clienții noștri.

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen