Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Pentru aproape orice provocare Modele Kombi

Modelele Combi de la Volkswagen sunt adevărate talente polivalente. Ele conving prin confort și performanță, oferind în același timp un consum redus. Și oferă mult spațiu pentru un design sportiv , care se prezintă atât la exterior, cât și la interior, sigur pe stilul său și de înaltă calitate. Estetica exterioară este continuată în habitaclul variabil: Arhitectura modernă creează o atmosferă plăcută și un ambient care oferă o stare de bine.

Noul Golf Variant

Apariție suverană

La proiectarea părții frontale s-a acordat atenție dinamismului și detaliilor de înaltă calitate. Barele de protecție sunt elegante, în culoarea caroseriei, în timp ce grila radiatorului și grilajul de ventilație ne întâmpină în negru marcant. Semnalizările și luminile de zi sunt integrate în farurile principale cu halogen, care privesc cu hotărâre înainte.

Noul Golf Variant
Noul Golf Alltrack

 

Modelul Passat Variant

Design cu pretenții ridicate

Modelul Passat Variant cu aspect lat și puternic emană eleganță și dinamism. Acesta demonstrează modul în care poate fi implementată funcționalitatea consecventă estetic. Capota lungă, coborâtă a motorului, ieșirile în consolă scurte, ampatamentul lung și linia laterală marcantă îi conferă agilitate și o suveranitate inconfundabilă. 

Passat Variant

Passat Alltrack

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen