Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Calitate și confort. Zi de zi. Passat.

Calitate și confort. Zi de zi.

Vă numărați printre cei ce trebuie să se împartă adeseori între călătoriile de business și cotidianul de familie? Atunci, este extrem de important să aveți alături un partener de încredere. Passat este chiar mai mult decât atât. Sarcina sa este să vă facă dumneavoastră viața mai uşoară. Datorită funcţiilor sale intuitive, fiecare călătorie devine o experienţă confortabilă și rafinată.  

Exterior Eleganţă şi dinamism.

Designul dinamic cu semnătura luminoasă expresivă îi conferă modelului Passat o alură impunătoare.

Interiorul Spațiu avansat.

Dotările de la interior oferă confort optim şi o percepție plăcută asupra spaţiului. Printre dotările speciale de aici se numără scaunele premium și elementele rafinate de decor.

Iluminarea ambientală Accente personalizate de lumină.

Iluminarea ambientală opţională cu intensitate reglabilă asigură senzații unice impresionante la interiorul mașinii.

Liniile de echipare

Passat Variant: Vedere la 360 de grade

Confortul

Passat impresionează în multe feluri și sensuri cu funcțiile sale confortabile ce contribuie la confortul dumneavoastră. La drum lung sau scurt.

Digital Cockpit

Clar și interactiv.

Sistemele analogice sunt deja sisteme de domeniul trecutului. Opţional puteţi înlocui ceasurile clasice cu un display de înaltă rezoluţie. Inovatorul afişaj Digital Cockpit vă poate oferi mult mai multe informaţii decât doar viteza şi nivelul combustibilului.

Detalii

Easy Open. Hayonul se deschide ca prin magie.

Funcţia opţională Easy Open vă permite să deschideţi dintr-o simplă mișcare hayonul cu acţionare electrică.

Detalii

IQ.DRIVE

IQ.DRIVE cuprinde toate sistemele Volkswagen inteligente de asistenţă a şoferului. Toate sistemele pe care le oferim deja de azi, precum şi pe cele pe care le dezvoltăm pentru mâine, dar şi pe cele pe care ni le dorim pentru viitorul mai mult sau mai puţin îndepărtat. Mai mult, IQ.DRIVE înseamnă totodată suma ideilor inovatoare care au în centrul atenţiei confortul şi siguranţa dumneavoastră.

Dotările IQ.DRIVE

Travel Assist

Inapoi la overview

Savuraţi confortul optim, asigurat la simpla apăsare a unui buton.

O parte dintre sarcinile ce îi revin șoferului sunt preluate de sistemele de asistenţă, căci Travel Assist vă permite deja de azi să conduceți mai relaxat și mai confortabil.

Manevrele de parcare

Inapoi la overview

Parcarea nu a fost niciodată mai simplă.

În ziua de azi nu mai e cazul să vă stresați cu parcarea manuală. Cu asistentul pentru parcare inclus în dotarea standard, începând cu linia de echipare Business, și cu sistemul opţional Park Assist, simplificați manevrele complicate1 și dețineți în permanenţă controlul asupra automobilului dumneavoastră.

Servo-asistarea electro-mecanică a frânelor

Inapoi la overview

Optimizat pentru distanțe mici de frânare.

Cu sistemul de servo-asistare electro-mecanică a frânelor, inclus în dotarea standard și în combinaţie cu sistemul de monitorizare a vecinătăţii Front Assist cu funcţia Pedestrian Monitoring, distanţa de frânare poate fi redusă considerabil.1 Astfel poate fi redus, de exemplu, riscul de accidente în care sunt implicați pietonii.

Front Assist

Inapoi la overview

Recunoaşte pericolele, încă înainte ca acestea să se producă.

Sistemul poate identifica pietonii de pe drum și vă poate avertiza din timp dacă aceștia ar putea fi în pericol. În cazul în care nu reacționați, sistemul poate frâna automat, pentru a împiedica astfel, în cazul ideal, un eventual impact cu un pieton, în anumite limite și condiții.

Funcţia de protecţie proactivă a ocupanţilor

Inapoi la overview

Pentru protecţie din toate părţile.

Funcţia de protecţie proactivă a ocupanţilor sporește siguranța în situații critice, reacționând, de exemplu, înaintea unei coliziuni, în anumite limite și condiții.

Premieră mondială Noul Passat 2019

Multimedia

Passat aduce pentru fiecare ocupant al mașinii distracția preferată la bord. Astfel veți beneficia de un sunet excelent, de navigaţie intuitivă, dar și de confortul asistentului vocal.

Acces direct la serviciile de streaming.

Media-Streaming

Când călătoriți cu Passat, nu trebuie să renunțați la serviciile preferate, deoarece, prin intermediul sistemului multimedia vă oferim servicii de streaming, ca de exemplu Apple Music.

Detalii

Comenzile dumneavoastră vor fi executate fără întârziere: funcția de comandă vocală.

Folosind comanda vocală, nu trebuie să vă luați ochii de la drum. Astfel puteți selecta muzica preferată sau planifica ruta de navigație. Comanda vocală vă este mereu alături.

Detalii

Sistemul radio "Composition". Distracție și informații.

La bordul automobilului Volkswagen Passat, dumneavoastră sunteți directorul de program, căci cu sistemul radio Composition, plictiseala nu are nicio șansă.

Detalii

Astfel păstraţi cursul optim şi buna dispoziţie.

Navigaţie.

Sistemul opţional de navigaţie "Discover Pro" vă ajută să ajungeți în condiții optime la destinaţie și impresionează cu gama largă de dotări multimedia, precum și cu diverse funcții pentru confort, precum pachetul de date pentru streaming sau We Connect Plus2.

Detalii

Păstrați legătura.

Cu Passat, sunteți on-line în maniera cu care v-ați obișnuit deja în viața de zi cu zi: mereu și oriunde, în contact cu prietenii, familia și partenerii de afaceri. Card-ul SIM integrat în automobil vă dă acces direct la serviciile on-line mobile We Connect. Ca dotare standard. Astfel beneficiați de informații mereu la zi, dar și de divertisment când plecați la drum.

We Connect Plus

We Connect Plus. conectivitate avansată.

Servicii digitale și conectivitate maximă: We Connect Plus2 vă oferă funcții smart adiționale, de la navigaţia inteligentă cu informaţii în timp real, la streaming media, radio on-line și posibilitatea de a vă utiliza smartphone-ul pe post de telecomandă pentru informații utile despre automobil.

Cheia mobilă

Dați acces liber la Passat-ul dumneavoastră. Dacă doriți.

Dacă doriți, vă puteți deschide automobilul Passat simplu și confortabil, cu smartphone-ul³ dumneavoastră, pe post de cheie. Puteți, de asemenea, trimite cheile mobile către prietenii și familia dumneavoastră, pentru a le da acces rapid și simplu la mașina dumneavoastră.

Detalii

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen