Parcarea nu a fost niciodată mai simplă.

Parcarea.

La manevrarea automobilului, asistentul pentru parcare vă avertizează sonor şi vizual cu privire la obstacolele din faţa şi din spatele maşinii.1  Asistentul opţional pentru parcare "Park Assist" oferă chiar și mai mult, având capacitatea de a direcţiona automat maşina pe locurile de parcare paralele sau perpendiculare. Sistemul identifică în prealabil spaţiile potrivite ca dimensiuni şi vă poate, de asemenea, ajuta la ieşirea de pe locurile de parcare paralele1. Dumneavoastră mai trebuie doar să acţionaţi ambreiajul, acceleraţia şi frâna şi să monitorizați manevra de parcare.

Vă rugăm să aveţi în vedere că toate sistemele acţionează în anumite limite tehnice şi că în continuare se impune ca şoferul să conducă preventiv şi cu atenţie.

Valorile de consum și emisii ale vehiculului la momentul utilizării efective a acestuia pot să devieze față de cele menționate în materialele de prezentare sau în documentele cu privire la vehiculul în cauză. Aceste valori sunt influențate inclusiv de conduita în trafic, ponderea parcursului urban/extraurban, consumatorii utilizați în timpul deplasării (de exemplu, utilizarea instalației de climatizare), gradul de încărcare al vehiculului, precum și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, bare transversale, portbagaj auto), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamicitatea, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 în ceea ce privește vehiculul.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Calitate și confort. Zi de zi. Passat.

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen