Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

App-Connect. Aplicațiile preferate direct în mașină.

Cum funcționează

Doriți să utilizați aplicațiile smartphone-ului dumneavoastră în siguranță și confortabil în autovehicul? Cu App-Connect, este mai ușor ca niciodată. Aceasta vă permite să operați confortabil aplicațiile și conținuturile selectate direct din autovehiculul dumneavoastră Volkswagen. Acestea sunt transmise prin cablu pe afișajul sistemului Infotainment și pot fi operate comod și clar în câmpul dumneavoastră vizual. Astfel, puteți accesa ușor muzică, News, hărți sau cărți audio. Volkswagen oferă chiar trei interfețe pentru conectarea smartphone-urilor cu numeroase posibilități: Apple CarPlay™, Android Auto™ de la Google și MirrorLink®. Utilizarea Apple CarPlay™ și Android Auto™ de la Google™ este acum deosebit de confortabilă pentru autovehiculele pregătite pentru We Connect datorită posibilității de conectare wireless pentru sistemele de navigare "Discover Media" și "Discover Pro", precum și pentru "Ready 2 Discover". Pentru a evita distragerea atenției, numai aplicațiile certificate pot fi pornite în timp ce conduceți.1

Posibilitățile dumneavoastră de conectare App-Connect

Apple CarPlay™

Cu CarPlay™ de la Apple puteți controla aplicațiile selectate de pe iPhone în timp ce conduceți. Autovehiculele pregătite pentru We Connect sunt acum wireless.

Apple CarPlay™

 

Android Auto™

Cu Android Auto™ de la Google™, puteți utiliza aplicații adecvate de pe smartphone-ul dumneavoastră în condiții de siguranță în timp ce conduceți. Autovehiculele pregătite pentru We Connect sunt acum wireless.

Android Auto™

MirrorLink®

Cu MirrorLink®, nu mai trebuie să renunțați la aplicațiile dumneavoastră practice când sunteți la volan.

MirrorLink

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen