Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Sport Utility Vehicles de la Volkswagen Modele SUV

Modelele noastre de SUV-uri

SUV-urile de la Volkswagen se prezintă pline de dinamism și plasează un semn de exclamare sportiv din orice perspectivă.

Indiferent că vă aflați în oraș sau în afara șoselelor asfaltate: Poziția mai înaltă în scaun, tracțiunea integrală 4MOTION disponibilă opțional și diferite sisteme de asistență pentru șofer promit confort maxim în călătorii.

T-Cross

Noul T-Cross

T-Roc

Noul T-Roc

Tiguan

Modelul Tiguan

Tiguan Allspace

Noul Tiguan Allspace

Touareg

Noul Touareg

Avantajele SUV-urilor

Deja fiecare a treia mașină nouă din Austria este un SUV sau un autovehicul de teren - și asta nu fără motiv. Până la urmă, aceste Sport Utility Vehicles practice îmbină tot ce este mai bun din două lumi și punctează cu confortul unei limuzine și abilitățile offroad ale unui autovehicul de teren. Caracteristici pentru aceste Sport Utility Vehicles este în primul rând caroseria înălțată și poziția în scaun mai înaltă asociată acesteia - primul element asigură urcarea și coborârea comodă, al doilea, o bună vizibilitate.

În plus, modelele SUV de la Volkswagen mai oferă și alte avantaje:

  • Siguranță maximă la rulare datorită inteligentei tracțiuni integrale 4MOTION

  • Ajutor practic prin intermediul numeroaselor sisteme de asistență pentru șofer 
  • Design marcant cu numeroase posibilități de personalizare

SUV-urile compacte de la Volkswagen

Suveran precum un SUV, agil precum o mașină compactă - cu acest concept conving SUV-urile compacte de la Volkswagen. În special pentru șoferii care circulă mult în oraș, aceste SUV-uri urbane practice reprezintă o alternativă bună la SUV-urile obișnuite . Datorită lungimii mai reduse a autovehiculului și sistemelor practice de asistență, parcarea devine o joacă de copii chiar și pe străduțe înguste și în parcări înghesuite.

Descoperiți acum modelele SUV compacte Volkswagen:

T-Cross: mini SUV-ul

I am more.

Acest mini-SUV flexibil se adaptează dorințelor showroom, căci este un talent polivalent absolut: Nu impresionează numai cu designul său marcant și dinamic, ci și cu flexibilitatea sa. Cu numeroasele sale posibilități de configurare, vă oferă mai multă libertate - pentru aventuri spontane, călătorii mai lungi sau cotidianul variat.

T-Roc: SUV-ul pentru oraș

Siguranța de sine este în genele sale.

Design expresiv, numeroase posibilități de personalizare și prelucrare de cea mai înaltă calitate până în cele mai mici detalii. T-Roc este orientat spre progres și entuziasmează în fiecare clipă. Sistemul Infotainment modern și sisteme inteligente de asistență asigură și mai mult divertisment și mai multă siguranță în timpul călătoriei.

Tiguan: SUV-ul compact

Un design extrem de puternic.

Proporții dinamice, o parte frontală expresivă și o parte din spate accentuată - noul Tiguan nu poate fi trecut cu vederea, în ciuda dimensiunilor compacte. Limbajul clar al formei grilei marcante a radiatorului se continuă cu o siluetă sigură pe sine. Lateralele sunt accentuate suplimentar de desenul caracteristic al liniilor. Exteriorul său transmite forță și clasă − combinația potrivită pentru o viață plină de posibilități.

Tiguan Allspace: SUV-ul de familie cu 7 locuri

Mult spațiu pentru aventură.

Descoperiți drumuri noi- de la trecătoarea montană la șoseaua de coastă. Modelul Tiguan Allspace vă face călătoria cât mai plăcută posibil și vă aduce la destinație cu suveranitate, forță și un stil unic. Aceste aspecte sunt asigurate de designul marcant, habitaclul generos și numeroasele sisteme de asistență pentru confort. Cu cele 7 locuri ale sale, bancheta spate rabatabilă, precum și funcția Easy Open resp. Easy Close pentru portbagaj, Tiguan Allspace reprezintă în plus o alternativă interesantă la mașinile de familie obișnuite . 

Touareg: SUV-ul de clasă superioară

Marcant și dinamic.

Noul Touareg se prezintă cu designul său încrezător în sine într-un mod absolut unic. Tehnologie care taie respirație, estetică exclusivă, materiale elegante și confortul excepțional se reunesc cu un design expresiv și futurist.

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen