Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

VW Connect si We Connect

VW Connect si We Connect

Zeit sparen, top informiert sein und immer entspannt bleiben - alles eine Frage der Einstellung. Die smarten Assistenten von We Connect kennen Ihre persönlichen Gewohnheiten und machen Ihnen das Leben leichter, wenn Sie mal wieder schwer beschäftigt sind. Überzeugen Sie sich selbst.

În câțiva pași o mașină conectată

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că pentru utilizarea integrală a funcționalităților, sunt obligatorii un cont de utilizator Volkswagen ID și un contract separat cu Volkswagen AG cu privire la utilizarea serviciilor mobile online.  

1. Descărcați aplicația We Connect

Descărcați gratuit aplicația We Connect pentru smartphone-ul dumneavoastră. În funcție de sistemul dumneavoastră de operare, găsiți aplicația We Connect pentru Android sau iOS în App Store sau în Google Play Store.

We Connect App Store

We Connect Play Store

 

2. Creați-vă contul de utilizator

Autentificați-vă în aplicație cu Volkswagen ID-ul dumneavoastră. Dacă nu ați creat încă niciun Volkswagen ID, aplicația vă ghidează pas cu pas prin înregistrare.  

3. Adăugați autovehiculul dumneavoastră Volkswagen

Adăugați autovehiculul dumneavoastră Volkswagen cu ajutorul numărului de identificare al autovehiculului (VIN). Puteți găsi VIN în documentele de înmatriculare și în partea posterioară a parbrizului autovehiculului.  

4. Activați We Connect

Pentru finalizarea activării, urmați indicațiile afișate în aplicație. 

 

Cum să utilizați We Connect în Volkswagenul dumneavoastră

Puteți găsi instrucțiuni detaliate despre modul de activare și utilizare a serviciilor online în autovehiculul dumneavoastră aici.

Instructiuni

 

 

We Connect App Download

 

Experimentați toate avantajele We Connect și Car-Net într-o singură aplicație. Nu trebuie decât să descărcați aplicația We Connect pentru sistemul dumneavoastră de operare smartphone și să o conectați la Volkswagen.

We Connect App Store download

We Connect Play Store download

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen