Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Flexibil și spațios Modele monovolum

Polivalent, modern și proiectat cu un limbaj elegant al formelor: Monovolumele de la Volkswagen nu oferă numai confort maxim pe toate rândurile de scaune și concepte flexibile de spațiu, ci au și un design care pur și simplu taie respirația. Indiferent dacă sunteți singur sau aveți o familie numeroasă − aici vă găsiți mașina practică a visurilor dumneavoastră.

Touran

Cotidianul poate fi atât de frumos

Agilitate convingătoare și maxim de funcționalitate: Touran oferă un spațiu evident generos cu dimensiuni exterioare compacte. Multitalentul care emană siguranță de sine , cu suprafețe vitrate continue de mari dimensiuni, cu o siluetă puternică și o linie a plafonului ușor descendentă spre spate, care îi accentuează dinamismul. Designul său exterior atemporal are însă în primul rând un scop: Să vă ofere cât mai mult spațiu posibil pentru tot ceea ce vă este important zi de zi.

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen