Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

ID. LIFE: Pentru aproape orice fel de distracție

În calitatea sa de cel mai mic membru al familiei ID. de până acum, pentru ID. LIFE subiectul sustenabilitate este mai important ca niciodată. Cu o formă clară, pe care modelul crossover o reinterpretează într-un mod radical. Un plafon textil cu cameră de aer, detașabil cu ajutorul unui fermoar, realizat din materiale reciclate, asigură plăcerea de a conduce sub cerul liber. Și un concept de operare incredibil de inteligent, care interconectează perfect mașina și smartphone-ul.

  1. 1.

    Concept apropiat de producția de serie Gehe zurück

Concept: impresionant de sustenabil

Am proiectat întreaga structură a modelului ID. LIFE cu gândul la sustenabilitate. Acest lucru se reflectă încă din vopseaua bio a caroseriei sale, care face ca aspectul său cu așchii de lemn reciclate colorate albastru să fie inconfundabil. ID. LIFE are un design deosebit al capotei față și plafonului, datorat materialului textil cu cameră de aer din sticle PET reciclate, care reduce și mai mult masa autovehiculului. O privire în interior arată cât de bine poate arăta sustenabilitatea demonstrează: materiale reciclate selectate și lemn certificat FSC îl fac să arate aproape ca un al doilea living , care se strecoară pe străzi cu anvelope cu un procent mare de materii prime regenerabile , cum ar fi cauciucul natural și cojile de orez, într-un mod deosebit de silențios și fără emisii de CO2 la nivel local.

În interior: inovator, confortabil, convertibil

Călătoria în viitor începe deja odată cu deschiderea ușii. Căci ID. LIFE detectează prin intermediul unei camere cine îl va conduce. Oglinzile și comutatoarele clasice sunt înlocuite și în Cockpitul de dimensiuni reduse de camere, afișaje și un volan sensibil la atingere, însă șoferul poate controla numeroase funcții pur și simplu prin smartphone-ul său. Ca să te simți imediat ca acasă, configurația variabilă a scaunelor se poate transforma fără efort într-o zonă de lounge sau de transport și dormit. Pentru gameri și pasionații de seriale, ID. LIFE mai are încă un as în mânecă: o consolă de jocuri, un proiector și un ecran de proiecție sunt integrate în sistemul său multimedia și asigură cel mai bun divertisment, de exemplu în timpul încărcării.

Crossover reinterpretat

În exterior: redus, compact, atemporal

Designul este un limbaj. Iar cu proporțiile sale puternice și forma accentuat redusă, designul atemporal al modelului ID. LIFE este extrem de convingător. Ce este deosebit: Caroseria cu structură monolitică renunță complet la ornamente sau accesorii - astfel, pare turnată dintr-o singură bucată. Acest model ID., ID. LIFE, este în plus primul echipat vreodată cu tracțiune electrică pe față. Acest lucru oferă multă flexibilitate și mult spațiu pentru pasageri și bagaje. Și un bonus pe deasupra: plafonul textil cu cameră de aer, cu modelul său matlasat personalizabil este fixat cu fermoare pe caroserie și poate fi detașat cu ușurință. Astfel, ID. LIFE oferă mult spațiu pentru creativitate - și mai ales: cea mai pură senzație de plimbare în aer liber.

Styling: design minimalist, spațiu maxim pentru creativitate

Pentru ID. LIFE am dezvoltat un aspect remarcabil de clar, de înaltă calitate, care se concentrează asupra unui minimum de materiale și culori. Acest stil purist este subliniat de divizarea orizontală între corpul caroseriei, suprafețele vitrate și plafon și continuă și în interiorul care, prin conceptul său armonios de culori și lumini, amintește de designul mobilierului modern: Culorile de bază sunt deschise și discrete, suprafețele și covorul moale de culoare antracit sunt completate cu lemn masiv și accente violet. Asortat cu acestea, decorurile ușilor sunt iluminate la rândul lor în culori discrete. Astfel, în ID. LIFE se naște o atmosferă liniștitoare și în același timp tihnită.

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen