Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Mai avantajos decât s-ar crede: Mobilitate electrică

Astăzi, autovehiculele electrice nu mai sunt un produs de nișă. Cu toate acestea, mulți oameni cred în continuare că sunt scumpe. De ce acest lucru nu mai este adevărat și cum vei putea călători în viitor și mai avantajos, afli de aici.

Avantajos de întreținut. Bun pentru tine.

Ca sumă a costurilor de exploatare - alcătuite din consum, impozit auto, întreținere, uzură și asigurare - un autovehicul electric poate fi mai avantajos decât un autovehicul comparabil cu motor cu ardere internă. Diferența devine deosebit de clară la consum, deoarece curentul este de obicei mai avantajos decât combustibilul, dar și din punct de vedere al impozitului auto. Acesta se bazează încă de acum la motoarele cu ardere internă pe emisiile de CO2 și, în condițiile eforturilor în creștere în direcție protecției climatice ale guvernului, va putea să mai crească.

Costurile de întreținere ale unui ID.3 pot fi cu circa 30-40% mai mici decât cele ale unui autovehicul comparabil cu motor cu ardere internă. Motivul este în principal eliminarea schimbului de ulei.

Pentru informații suplimentare despre întreținere, inspecție și intervale de inspecție la autovehiculele electrice nu trebuie decât să faci clic aici.

Costurile de uzură ale familiei ID. includ în principal anvelopele de mari dimensiuni, optimizate din punct de vedere al rezistenței la rulare. Acestea asigură autonomia optimă, însă tind să fie ceva mai scumpe decât cele ale unui autovehicul cu motor cu ardere internă.

Subvenție guvernamentală & bonus pentru mobilitate electrică pentru autovehicule electrice

Aici afli totul despre subvențiile guvernamentale și bonusurile de mobilitate electrică de la Volkswagen pentru modelele noastre ID. și pentru infrastructura de încărcare.

Comparație costuri de exploatare între autovehicule cu motor cu ardere internă*- și autovehicule electrice (de sus în jos): Consum, primă de asigurare în funcție de motorizare**, costuri de întreținere, costuri de uzură¹⁾

*Motor cu ardere internă: segment A, caroserie în două volume, benzină
**se elimină în cazul autovehiculelor electrice

Anticipează sustenabilitatea

Stabilitatea valorii autovehiculelor electrice depinde în esență de doi factori : o autonomie competitivă, precum și durabilitatea bateriei. În ambele cazuri, în noul model ID.3 te poți relaxa.

Pe de o parte, ID.3 oferă comparativ cu autovehiculele electrice de până acum autonomii mult mai mari și astfel ideale pentru viața cotidiană, ce rămân competitive și în anii care urmează. Pe de altă parte, toate modelele ID. dispun de o garanție pentru baterie2 de opt ani sau 160.000 km.

Per total ne așteptăm așadar și pe viitor la o valoare reziduală a modelului tău ID.3 la nivelul celei a unui autovehicul comparabil cu motor cu ardere internă.

Valori reziduale pentru motoare cu ardere internă* și ID.3 după 3 ani (15.000 km/an): cca 50% din prețul de cumpărare.

*Motor cu ardere internă: segment A, caroserie în două volume

În special mai sustenabil cu costuri comparabile

Per total se poate spune că costurile totale pentru un ID.3 sunt preconizate la nivelul unui autovehicul comparativ cu motor cu ardere internă - sau chiar mai reduse. Datorită prețurilor și ratelor de leasing atrăgătoare, subvențiilor guvernamentale, valorilor reziduale avantajoase și costurilor de întreținere reduse.

La acestea se adaugă sentimentul plăcut de a aduce o contribuție decisivă pentru mediu, ceea ce nu te bucură numai pe tine, ci mai ales generațiile viitoare.

Preț/Leasing - costuri de întreținere - subvenție guvernamentală*

Motor cu ardere internă: segment A, caroserie în două volume
* vezi capitolul "Informații privind subvenția guvernamentală"

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen