Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Frumusețea cu perfecțiune Modelele Coupe

Coupe-urile sportiv-elegante de la Volkswagen fascinează de la prima privire. Indiferent din ce perspectivă: Formele moderne fac aceste autovehicule elegante să strălucească în ochii privitorului. Cu liniile lor elegante, perspectiva lor impresionantă din spate și caracterul lor bine definit,  au o apariție plină de încredere în sine.

 

Noul Arteon

Dinamism și design într-o formă de top

Care este secretul forței sale de atracție deosebite? În noul Arteon se reunesc elementele de design ale unei mașini sport clasice, cu eleganța și spațiul unui model Fastback. Este un Business-Class-Gran-Turismo avangardist, care atinge atât inima, cât și rațiunea. Trezește de la prima vedere entuziasm, datorită designului său expresiv și surprinde apoi prin calitățile sale practice și uimitor de mult loc − o abordare diferită pentru această clasă. Coupe-ul sportiv (cu o lungime de 4.862 mm, 1.871 mm lățime, 1.450 mm înălțime) hat are un ampatament mare (2.837 mm) și convinge printre altele cu o siluetă plată, o capotă mare a motorului și geamuri laterale fără ramă.

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen