Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Upgrades - activarea de functii noi

Toate cele bune pentru viitorul dumneavoastră! Ulterior.

We Connect2 vă introduce în cea mai nouă generație de servicii și servicii mobile online în numeroase modele Volkswagen. Pregătite de la început pentru conectarea online, la cerere, numeroase servicii We Connect vă stau la dispoziție. După activarea unică și înregistrarea cu Volkswagen ID-ul dumneavoastră, viața dumneavoastră de zi cu zi va fi nu doar mai plăcută cu We Connect, ci și mai confortabilă. De acum aveți posibilitatea de a vă activa autovehiculul Volkswagen pentru anumite funcții noi selectate chiar și după achiziționarea autovehiculului. Personalizabil în funcție de nevoile dumneavoastră. Și extrem de ușor din magazinul dumneavoastră In-Car al sistemului Infotainment sau din magazinul virtual We Connect. Aici puteți să vizualizați funcțiile Upgrades disponibile pentru autovehiculul dumneavoastră ca utilizator principal We Connect și le puteți achiziționa comod direct online.

Autovehiculul dumneavoastră Volkswagen nu încetează să învețe: Upgrades pentru autovehicule pregătite pentru We Connect

Prezentare generală a funcțiilor Upgrades pentru autovehiculul dumneavoastră Volkswagen

Aici obțineți o primă perspectivă, fără caracter obligatoriu, despre funcțiile Upgrades selectate în autovehiculul dumneavoastră, care pot fi activate ulterior. În general, este necesar ca autovehiculul să dispună de funcțiile tehnice și echipamentele hardware necesare pentru respectivul Upgrade. Pentru a afla care dintre acestea sunt disponibile în mod concret pentru autovehiculul dumneavoastră Volkswagen, vă rugăm să vizitați magazinul In-Car al sistemului Infotainment sau magazinul virtual We Connect. Aici pot fi vizualizate și achiziționate de către utilizatorul principal funcțiile disponibile concret pentru autovehiculul dumneavoastră.

Comandă vocalăVX48: "Bună, Volkswagen"

 

Autovehiculul dumneavoastră Volkswagen vă înțelege. Cu discursul "Bună, Volkswagen" intrați într-un dialog natural - fiind astfel posibil un control sigur și confortabil al funcțiilor selectate de telefonie, medii sau navigație. Pentru aceasta, activați comanda vocală pentru sistemul dumneavoastră Infotainment "Ready 2 Discover" VX46 sau "Discover Media" și controlați numeroase funcții ale autovehiculului cu vocea dumneavoastră. În funcție de modelul și echiparea autovehiculului, multe dintre funcțiile selectate ale autovehiculului pot fi comandate vocal. Astfel încât să vă puteți concentra pe deplin asupra drumului și să vă bucurați și mai mult de călătoriile cu mașina de acum înainte.

 

 

App-Connect3: aplicațiile fac parte din mașină 

Cu App-Connect, aplicațiile și conținuturile selectate sunt transmise direct la autovehiculul dumneavoastră Volkswagen pe afișajul sistemului Infotainment și pot fi operate comod și clar în câmpul dumneavoastră vizual. Astfel, puteți accesa ușor muzică, News, hărți sau cărți audio. Volkswagen oferă trei interfețe pentru conectarea smartphone-urilor cu numeroase posibilități: Apple CarPlay™, Android Auto™ de la Google și MirrorLink®. Apple CarPlay™, precum și Android Auto™ de la Google, pot fi, de asemenea, utilizate și wireless ca Upgrade pentru sistemul de navigație "Discover Media", ca și pentru "Ready 2 Discover". Pentru a evita distragerea atenției, numai aplicațiile certificate pot fi pornite în timp ce conduceți.

 

Light Assist: antiorbire. În aproape toate situațiile.

 Reglarea fazei lungi "Light Assist" oferă o lumină complet nouă pentru călătoriile pe timp de noapte cu Golful. Cu o cameră instalată în spatele parbrizului, Light Assist poate detecta autovehiculele din sens opus și din față, în limitele sistemului, comutând automat între faza scurtă și cea lungă. Nu sunt acestea perspective bune pentru dumneavoastră?

Iluminare ambientală (multicolor): pentru liniște interioară.

Adăugați mai multă personalitate Golfului dumneavoastră. Odată cu extinderea iluminării ambientale de bază, habitaclul poate fi iluminat în funcție de starea de spirit datorită selecției individuale a culorilor. Deoarece, cu iluminarea ambientală (multicolor), dispuneți de un pachet extins de culori ca Upgrade și, prin urmare, de o selecție mai mare de culori pentru configurarea accentelor de iluminare. Fie că este vorba de o atmosferă cromatică mai rece sau mai caldă, în orașele luminoase sau noaptea pe întunecate drumuri de țară: pentru fiecare călătorie creați o altă atmosferă, potrivită pentru dumneavoastră și pasagerii dumneavoastră.

 

2) Pentru utilizarea serviciilor We Connect, aveți nevoie de un cont de utilizator Volkswagen ID și trebuie să vă autentificați în We Connect cu numele de utilizator și parola. În plus, trebuie încheiat un contract separat online We Connect, respectiv We Connect Plus, cu Volkswagen AG. Pentru We Connect Plus, după predarea autovehiculului, aveți la dispoziție un interval de 90 de zile pentru a înregistra autovehiculul pe www.myvolkswagen.net sau prin aplicația "Volkswagen We Connect" (disponibilă în App Store și Google Play Store), astfel încât să beneficiați gratuit de servicii pe întreaga perioadă de prestare convenită.

Utilizarea serviciilor mobile online de la We Connect devine posibilă prin intermediul unei conexiuni la internet integrate. Costurile aferente datelor, aplicabile în Europa, sunt suportate de Volkswagen AG în cadrul acoperirii de rețea, cu excepția serviciilor "Streaming & Internet", precum și aplicațiilor In-Car individuale. Pentru utilizarea serviciilor "Streaming & Internet", a aplicațiilor In-Car individuale, precum și a hotspotului WLAN, se pot achiziționa pachete de date contra cost prin intermediul partenerului extern de telefonie mobilă "Cubic Telecom" și se pot utiliza în zona de acoperire a rețelei din numeroase țări europene. Volumul de date al acestor pachete poate fi utilizat de către toți utilizatorii și pasagerii. Informații despre condiții, prețuri și țările compatibile se regăsesc pe https://vw.cubictelecom.com. Alternativ, utilizarea Internet radio și a streamingului media este posibilă prin intermediul unui dispozitiv terminal mobil (de ex. smartphone) care are posibilitatea de a funcționa ca hotspot WLAN mobil. În acest caz, serviciile corespunzătoare sunt disponibile doar în condițiile unui contract de telefonie mobilă existent sau încheiat separat între dvs. și furnizorul dvs. de telefonie mobilă și exclusiv în zona de acoperire a rețelei respective de telefonie mobilă. La schimbul de date de pe internet pot apărea costuri suplimentare (de ex. taxe de roaming), în funcție de tariful rețelei dvs. mobile și în special în cazul utilizării în străinătate.
Pentru utilizarea gratuită a aplicației We Connect, sunt necesare un smartphone cu sistem de operare iOS sau Android potrivit și o cartelă SIM cu opțiune de date cu un contract de telefonie mobilă existent sau care trebuie încheiat separat între dvs. și furnizorul dvs. de telefonie mobilă. 
Disponibilitatea serviciilor We Connect și We Connect Plus descrise în pachete poate fi diferită în funcție de țară și depinde, de asemenea, de autovehicul și de echipări. Serviciile vă stau la dispoziție pe durata convenită a contractului și, pe durata contractului, pot face obiectul unor modificări de conținut, respectiv pot fi configurate. Puteți obține informații detaliate accesând www.connect.volkswagen-we.com și de la partenerul dvs. Volkswagen. Puteți obține informații despre condițiile tarifare pentru telefonie mobilă de la operatorul dvs. de telefonie mobilă.

3) App-Connect include tehnologiile Apple CarPlay™, Android Auto™ și MirrorLink®. Pentru a evita distragerea atenției, numai aplicațiile certificate pot fi pornite în timp ce conduceți. În acest context, vă rugăm să rețineți și că unele aplicații nu sunt disponibile pentru fiecare dintre cele trei tehnologii, funcțiile sunt supuse modificărilor de conținut de către furnizor pe durata contractului sau pot fi întrerupte de către furnizor, iar disponibilitatea acestor tehnologii poate varia în funcție de țară. Găsiți informații privind compatibilitatea smartphone-urilor, pentru Apple CarPlay™ pe https://www.apple.com/ios/carplay/, pentru Android Auto™ pe https://www.android.com/intl/auto/ și pentru MirrorLink® pe https://mirrorlink.com/. 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen