Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

We Connect Start
Vă aduce mai relaxați la destinație.

Conexiunea inteligentă la autovehiculul dumneavoastră ID.

Conduceți un model din familia ID.?  Asta înseamnă că pe viitor veți fi nu numai complet electric în deplasări, ci și că puteți fi complet conectat prin We Connect Start. Sistemul automat de apel de urgență eCall v-a fost alături de la început. Iar cu serviciile online We Connect Start, puteți aduce la bord asistenți digitali care oferă informații actualizate despre managementul încărcărilor sau despre trafic și care controlează funcțiile selectate de la distanță prin smartphone.

Informații trafic online

Înaintea traficului

De acum înainte, traficul nu vă va mai enerva, deoarece autovehiculul dumneavoastră ID. vă pune în gardă. În timp aproape real, sistemul dumneavoastră de navigație recurge la informații de trafic online, detectează accidente, lucrări rutiere sau alte opriri în trafic și vă sugerează întotdeauna traseul optim. Astfel, economisiți timp și nervi.

Încărcare

Gata de plecare când sunteți pregătit.

Vreți să verificați autonomia modelului dumneavoastră ID.? Cu smartphone-ul dumneavoastră, prin aplicația We Connect ID., puteți vizualiza oricând nivelul de încărcare și autonomia bateriei și puteți verifica dacă este conectat cablul de încărcare. Dacă acesta este conectat, puteți porni sau opri procesul de încărcare de pe canapea. 

Climatizare

Adaptat pentru dumneavoastră.

Afară este cald sau foarte frig? Prin intermediul aplicației, vă puteți asigura ușor temperatura de confort în autovehiculul dumneavoastră ID. Deoarece sistemul de aer condiționat poate fi pornit sau oprit de pe smartphone și poate fi setat la temperatura dorită. Deosebit de confortabil: și încălzirea în scaune poate fi setată încă dinainte de plecare. Așa încât să vă simțiți de la început confortabil în autovehiculul dumneavoastră ID.

Stații de încărcare

Conectat cu stațiile de încărcare

We Connect Start vă permite să vă conectați. Dacă s-a aprins rezerva bateriei modelului dumneavoastră ID., aplicația caută automat stații de încărcare în apropiere și afișează prețurile, orarele, starea de ocupare și tipul de priză. Stația selectată poate fi apoi integrată în ghidarea traseului. Mai simplu nici nu se poate.

Actualizare hartă online

Întotdeauna hărți bune în trafic

În modelele din familia ID., hărțile dumneavoastră de navigație sunt actualizate automat. Deoarece sistemul Infotainment actualizează și instalează materialul hărților la intervale regulate direct în mașină, prin conexiunea online existentă.  

Conectat prin aplicația We Connect ID. 

 

Descărcați actualizarea de confort pentru familia ID.: Aplicația We Connect ID. este legătura autovehiculului dumneavoastră ID. la tot ceea ce este important. Deoarece vă transformă smartphone-ul într-o telecomandă cu care puteți controla numeroase funcții utile ale autovehiculului. Astfel, păstrați întotdeauna controlul asupra modelului dumneavoastră ID - chiar dacă nu sunteți efectiv în mașină.

App Store 

Play Store 

 

Pur și simplu înregistrați-vă și începeți

Vă explicăm aici cum să activați We Connect Start în doar câțiva pași și cum să utilizați serviciile noastre digitale în mașină și pe smartphone.  

1. Descărcați aplicația We Connect ID.

Descărcați aplicația We Connect ID. pentru smartphone-ul dumneavoastră gratuit. În funcție de sistemul dumneavoastră de operare, găsiți aplicația We Connect ID. pentru Android sau iOS în App Store sau Google Play Store.

We Connect ID. App Store

We Connect ID. Play Store

 

2. Creați-vă contul de utilizator

Autentificați-vă în aplicație cu Volkswagen ID-ul dumneavoastră. Dacă nu ați creat încă niciun Volkswagen ID, aplicația vă ghidează pas cu pas prin înregistrare.  

3. Adăugați autovehiculul dumneavoastră Volkswagen

Adăugați autovehiculul Volkswagen la contul dumneavoastră de utilizator în aplicația We Connect ID. folosind numărul de identificare al autovehiculului (VIN).  Puteți găsi VIN în documentele de înmatriculare și în partea posterioară a parbrizului autovehiculului.  

4. Activați We Connect Start

Pentru finalizarea activării, urmați indicațiile afișate în aplicație la încheierea contractului We Connect Start. Și digitalizați-vă rapid viața de zi cu zi prin aceste servicii inteligente.  

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen