Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

MirrorLink®

MirrorLink®

Smartphone-urile sunt la îndemână, întotdeauna cu dumneavoastra și au o aplicație potrivită pentru fiecare situație. Cu MirrorLink® aveți un ajutor practic la volan. Pur și simplu conectați smartphone-ul compatibil MirrorLink® la vehicul și operați aplicațiile în mod convenabil pe ecranul sistemului de infotainment.

Cum funcționează

Sunt acceptate aceste aplicații, precum și numeroase altele:

Spotify - Powered by RockScout, Glympse, Audioteka, AUPEO!, Parkopedia, RockScout, DoorBird, Stitcher und weitere

Condiții prealabile

 

MirrorLink® este disponibil împreună cu sistemul radio "Composition (Media)" sau cu sistemele de navigație "Discover Media", "Discover Pro" și "Ready 2 Discover". Dispozitivul dumneavoastră mobil - ale cărui aplicații doriți să le folosiți prin ecranul sistemului dumneavoastră Infotainment - trebuie să suporte Android™ începând cu versiunea 1.1. Volkswagen lucrează îndeaproape cu mari producători de smartphone-uri, pentru a dezvolta în continuare suportul amplu pentru tehnologiile App-Connect.

 

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen