Astfel păstraţi cursul optim şi buna dispoziţie.

Navigaţie.

Sistemul opţional de navigaţie "Discover Pro" este integrat în panoul digital de instrumente Digital Cockpit. Această combinaţie vă permite să afișați informaţiile pe display în funcție de preferințele dumneavoastră. Confortul personal vă este amplificat și de funcția de comandă vocală cu limbaj natural, care vă permite să folosiți intuitiv diferite funcții. Iar "Discover Pro" include adiţional și pregătirea pentru cheia mobilă.1 Astfel veți putea deschide și porni mașina cu ajutorul smartphone-ului dumneavoastră.

Printre funcțiile și dotările speciale se mai numără:

  • recepția radio digitală DAB+
  • opt difuzoare
  • funcţia de identificare a semnelor de circulație
  • interfața pentru telefonie "Confort"
  • streaming și internet
  • App-Connect

Disponibil exclusiv pentru smartphone-urile Samsung compatibile cu standardul GSMA. Exclusiv în combinaţie cu sistemul opţional de navigaţie "Discover Pro", cu sistemul opţional de acces şi pornire fără cheie "Keyless Access”.

Valorile de consum și emisii ale vehiculului la momentul utilizării efective a acestuia pot să devieze față de cele menționate în materialele de prezentare sau în documentele cu privire la vehiculul în cauză. Aceste valori sunt influențate inclusiv de conduita în trafic, ponderea parcursului urban/extraurban, consumatorii utilizați în timpul deplasării (de exemplu, utilizarea instalației de climatizare), gradul de încărcare al vehiculului, precum și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, bare transversale, portbagaj auto), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamicitatea, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 în ceea ce privește vehiculul.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Calitate și confort. Zi de zi. Passat.

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen