Optimizată pentru distanțe minime de frânare.

Servo-asistarea electro-mecanică a frânelor.

Uneori, este nevoie să frânăm brusc și puternic, motiv pentru care frânele trebuie să poată reacționa oricând cu eficacitate maximă. Servo-asistarea electro-mecanică optimizează, de asemenea, condusul asistat, oferind avantaje impresionante:

  • Sistemul automat de reglare a distanţei ACC reacţionează mai confortabil. Intervențiile asupra frânelor pot fi dozate mai fin cu servo-asistarea electro-mecanică.

  • În combinaţie cu Front Assist cu funcţia Pedestrian Monitoring, distanţa de frânare poate fi scurtată considerabil.1 Astfel poate fi redus riscul de accidente cu pietonii sau măcar poate fi redusă viteza impactului.

Vă rugăm să aveţi în vedere că toate sistemele acţionează în anumite limite tehnice şi că în continuare se impune ca şoferul să conducă preventiv şi cu atenţie.

Valorile de consum și emisii ale vehiculului la momentul utilizării efective a acestuia pot să devieze față de cele menționate în materialele de prezentare sau în documentele cu privire la vehiculul în cauză. Aceste valori sunt influențate inclusiv de conduita în trafic, ponderea parcursului urban/extraurban, consumatorii utilizați în timpul deplasării (de exemplu, utilizarea instalației de climatizare), gradul de încărcare al vehiculului, precum și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, bare transversale, portbagaj auto), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamicitatea, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 în ceea ce privește vehiculul.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Calitate și confort. Zi de zi. Passat.

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen