Golf Alltrack Pentru un cotidian ieşit din comun.

Pregătit pentru orice aventură.

Cu un design pe cât de dinamic, pe atât de elegant, Golf Alltrack convinge şi pe traseele care se abat de la drumurile asfaltate. Cotidianul devine mult mai incitant cu garda la sol mărită şi pregătirea pentru drumuri grele, dar şi datorită tracţiunii integrale 4MOTION, a barelor de pe plafon şi a portbagajului mare.

Galerie de imagini

Descoperiţi-l din toate punctele de vedere.

Descoperiţi-l din toate punctele de vedere.

Infotainment

DYNAUDIO Excite

Un deliciu pentru auz.

Specialistul danez pentru sisteme de sonorizare premium, Dynaudio, a analizat modelul Golf şi l-a echipat cu un sistem de sonorizare adaptat special interiorului acestuia.

Car-Net "Guide & Inform"

Nu mai plecaţi la drum fără internet.

În multe domenii internetul poate fi util - la fel şi în maşină. Puteţi fi de exemplu în permanenţă informat asupra situaţiei actuale din trafic. Sau puteţi planifica din timp călătoriile. Dar serviciile on-line "Car-Net Guide & Inform" vă oferă şi mai multe funcţii.

Radio şi navigaţie

Dumneavoastră vă alegeţi copilotul.

O maşină mare, cu infotainment pe măsură. La bordul modelului Golf Alltrack aveţi posibilitatea să alegeţi dintr-o gamă largă de diferite dotări care vă vor spori considerabil confortul.

Sisteme de asistenţă

Park Assist

Parcare ca prin minune.

Suveranitate în cotidian: în jungla urbană, asistentul opţional pentru parcare "Park Assist" facilitează manevrele de parcare şi de ieşire de pe locurile de parcare.

Multi Collision Brake

Poate minimiza urmările unui accident.

Pentru ca după un accident să nu mai urmeze încă unul, Golf Alltrack dispune în echiparea standard de sistemul inovator Multi Collision Brake. Acesta este o componentă a sistemului de siguranţă integrat şi iniţiază automat frânarea după ce are loc o coliziune.

Modul off-road

Susţinere în orice fel de călătorie.

Facilitează deplasarea pe teren dificil: modul off-road activează mai multe sisteme de asistenţă, optimizând astfel caracteristicile dinamice ale modelului Golf Alltrack atunci când părăseşte carosabilul.

ACC

Păstrează distanţa, oricând este necesar.

Asistentul de reglare automată a distanței ACC (opţional) măsoară, cu ajutorul senzorilor, distanţa şi viteza relativă faţă de autovehiculele care se deplasează în faţă. În acest sens, un senzor monitorizează în permanenţă zona pe o rază de 120 m în faţa propriei maşini şi adaptează viteza corespunzător, în anumite limite ale capacităţii de funcţionare a sistemului.

 

4MOTION

Inteligent şi cu roţile pe pământ.

 Avansare mai uşoară: tracţiunea integrală permanentă 4MOTION distribuie automat cuplul între punțile faţă şi spate, astfel încât fiecare roată să fie antrenată corespunzător suprafeţei sale de rulare.

Motoare

Impresionant de puternic. Impresionant de economic.

Pregătit pentru orice aventură: Golf Alltrack dispune de motoare TDI şi TSI de ultimă generaţie.

BlueMotion Technology

Eficient. Avansat.

Golf Alltrack dispune de motorizări de ultimă oră: propulsoarele sale cu BlueMotion Technology beneficiază de sisteme de optimizare a consumului, precum sistemul Start-Stop şi funcţia de recuperare a energiei de frânare.

Scaunul ergoActive

Confort in fiecare călătorie.

Cu Golf Alltrack chiar şi călătoriile lungi devin o plăcere: scaunul ergoActive (disponibil opţional), cu posibilitate de reglare pe 14 direcţii, vă oferă o ţinută fermă, sportivă, dar totodată optimă pentru coloana vertebrală, menajându-vă astfel spatele.

Trapa panoramică

Deschis spre cer.

Pentru panorame uluitoare de la bordul modelului Golf Alltrack, este oferită opţional trapa panoramică rabatabilă şi glisantă.

 

Capacitate de transport

Libertate de mişcare.

Mult spaţiu pentru spontaneitate: portbagajul generos al modelului Golf Alltrack oferă locul potrivit fiecărui lucru, fie echipament de sport sau cumpărături de weekend, volumul său fiind de 605 litri.

Sistemul de climatizare "Climatronic"

Îndeplineşte fiecărui dorinţele: sistemul de climatizare pe 2 zone.

Sistemul opţional de climatizare "Climatronic" permite reglarea temperaturii pe 2 zone, cea a şoferului şi cea a pasagerului din faţă.

Paşii următori

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Acceptă și continuă