VW Golf Alltrack: Räder

Damit Ihr Golf Alltrack auf jedem Terrain eine gute Figur macht, ist er serienmäßig mit den ausdrucksstarken 17-Zoll-Leichtmetallrädern Valley ausgerüstet. Auf Wunsch können Sie die optionalen Leichtmetallräder Kalamata auf Ihren Golf Alltrack montieren lassen: Die 18-Zoll-Felgen sind glanzgedreht und verfügen über Radsicherungen mit erweitertem Diebstahlschutz.

Für welche Sie sich auch entscheiden, Ihr Golf Alltrack präsentiert seine gute Bodenhaftung in beiden Fällen eindrucksvoll.

Valorile de consum și emisii ale vehiculului la momentul utilizării efective a acestuia pot să devieze față de cele menționate în materialele de prezentare sau în documentele cu privire la vehiculul în cauză. Aceste valori sunt influențate inclusiv de conduita în trafic, ponderea parcursului urban/extraurban, consumatorii utilizați în timpul deplasării (de exemplu, utilizarea instalației de climatizare), gradul de încărcare al vehiculului, precum și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, bare transversale, portbagaj auto), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamicitatea, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 în ceea ce privește vehiculul.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Macht Umwege weniger abwegig. Der Golf Alltrack.

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen