Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Spaţiu suficient pentru toate planurile dumneavoastră. Golf Variant.

Spaţiu suficient pentru toate planurile dumneavoastră. Golf Variant.

Oricare ar fi planurile dumneavoastră, acest automobil este mereu pregătit şi la fel de flexibil ca dumneavoastră. Golf Variant vă oferă spaţiu generos, un design dinamic, motorizări sportive şi numeroase sisteme de asistenţă.

Liniile de echipare

Dotări şi Design.

Toate modelele Volkswagen se remarcă prin dotări de înaltă calitate şi prin limbajul clar al designului. Numeroasele opţiuni de personalizare vă oferă posibilități adiţionale pentru a vă crea automobilul dumneavoastră Golf propriu şi personal. Veţi fi uimit să vedeţi cât de vastă este gama de opţiuni din care puteţi alege.

Exterior

Exteriorul
Design încântător. Zi de zi.

Faptul că modelul Golf Variant este mai mult decât un simplu automobil util în cotidian îl puteţi observa imediat datorită limbajului de design dinamic şi elegant, precum şi datorită numeroaselor detalii care indică nivelul calitativ ridicat al mașinii. Este un automobil conceput pentru cei care vor să se aibă apariții stilate, în orice situaţie.

Detalii

Interiorul

Interiorul
Mai mult spaţiu, pentru mai mult confort.

Spaţiul întâlneşte confortul, calitatea şi tehnologiile de ultimă oră. Iată ce vă oferă Golf Variant la interior. Toate acestea au un singur scop: să vă asigure călătorii cât mai relaxante.

Detalii

Leuchten

Luminile
Cu tehnologia LED, Golf Variant este şi mai carismatic.

Golf Variant vă oferă şi în privinţa sistemelor de iluminare tehnologie de ultimă oră, astfel încât să beneficiaţi mereu de vizibilitate optimă.

Detalii

 

Jante

Jantele
Arată pur și simplu bine: gama de jante disponibile pentru Golf Variant.

Combinaţia de jante şi anvelope7 cu care Golf Variant arată cel mai bine este un aspect care ţine de gusturile fiecăruia. În orice caz însă, orice model de jante din aliaj uşor subliniază caracterul sportiv al modelului Golf Variant.

Detalii

Dotările opţionale Golf Variant R-Line.

Ridicați alura sportivă a modelului Golf Variant la rang de perfecțiune, cu dotările R-Line.

Pachetul R-Line
Pachetul R-Line Exterior
Pachetul R-Line Sport
Pachetul R-Line
Pachetul R-Line Exterior
Pachetul R-Line Sport

Pachetul R-Line
Golf Variant în haină și mai dinamică: cu pachetul opţional R-Line.

Pachetul R-Line desenează numeroase tușe sportive la exterior și impresionează la interior cu materialele sale de calitate.

Pachetul R-Line Exterior
Golf Variant cu haină de sportiv de performanță. Pachetul opţional R-Line Exterior.

Pachetul R-Line Exterior cu bare de protecţie expresive, difuzor sport, prizele de aer negru gloss și evazări la pasajele roților conferă modelului Golf Variant un look sportiv inconfundabil.

Pachetul Sport R-Line
Savuraţi senzaţiile dinamice speciale. Cu pachetul R-Line Sport.

Dotările atractive din pachetul R-Line Sport îi confră modelului Golf Variant un caracter și mai dinamic.

Infotainment.

Poate că sunteţi nevoit să vorbiţi la telefon în timp ce conduceţi sau aveţi nevoie de informaţii actuale sau de ajutorul navigaţiei pentru a ajunge la destinaţie sau poate doriţi pur şi simplu să ascultaţi muzică: Golf vă oferă diferite posibilităţi de a utiliza cele mai moderne tehnologii - simplu şi confortabil.

Radios und Navigation

Sisteme radio şi de navigaţie
Mențineți cursul şi buna dispoziţie.

La bordul automobilului dumneavoastră Golf Variant, dumneavoastră sunteţi persoana care ia deciziile. Pentru aceasta, vă stau la dispoziţie, spre alegere, două sisteme radio cu difuzoare excelente, cu tehnologie cu operare facilă şi cu multe posibilităţi de conectare a dispozitivelor externe. Sau puteţi opta pentru unul dintre cele două sisteme de navigaţie, care satisfac chiar și cele mai variate şi exigente dorinţe și cerințe. 

Detalii

DYNAUDIO Excite

DYNAUDIO Excite
Pentru experienţe sonore optimizate.

Vă puteţi imagina că muzica ar putea suna mai bine în maşină, decât acasă, din sistemul de sunet HiFi? Sistemul opţional de sunet DYNAUDIO Excite este reglat corespunzător caracteristicilor acustice ale automobilului, asigurând astfel un sunet ce depășește toate aşteptările. Chiar dacă sunteţi obişnuit cu sunetul de înaltă calitate.

Detalii

Telefonie

Sistemele de telefonie
Comunicare mai facilă.

Spuneți ce aveți de zis, dar nu luaţi mâinile de pe volan. Golf Variant vă oferă opţional două variante de interfeţe pentru telefonie. 

Detalii

 

Car-Net "Guide & Inform"

Car-Net "Guide & Inform"
Mereu la zi, chiar şi de pe drum.

Cu serviciile Guide & Inform, găsiţi destinaţii interesante și utile în apropierea dumneavoastră, ca de exemplu locuri de parcare sau staţia de alimentare la care puteţi ajunge cel mai rapid. De asemenea, astfel obţineţi informaţii actuale din trafic, cu funcția opţională de recomandare a rutelor ocolitore pentru ambuteiaje sau aflaţi ştirile de pe internet.

Detalii

Car-Net "App Connect"

Car-Net "App Connect"
Conectivitate 100%.

App-Connect: trei tehnologii inovatoare cu care puteţi folosi aplicaţiile smartphone-ului de pe touchscreen-ul sistemului multimedia al maşinii: MirrorLink™, Android Auto™ de la Google și Apple CarPlay™.

Detalii

Sisteme de asistenţă

Sistemele inteligente de asistenţă oferite pentru modelele Golf contribuie la creşterea confortului în călătorii şi vă pot ajuta să faceţi faţă situaţiilor critice sau chiar să le evitaţi complet. Şi chiar dacă se va întâmpla doar rar să vă daţi seama direct de intervenţia sistemelor, veţi beneficia totuşi de sentimentul plăcut de a şti că ele există şi vă susţin la nevoie.

Sisteme de asistenţă

Front Assist şi ACC.

Inapoi la overview

Relaxare, chiar şi în traficul aglomerat.

Vă doriţi şi dumneavoastră câteodată un sistem de asistență care să monitorizeze pentru dumneavoastră traficul care se desfăşoară pe următorul segment de drum? Cu sistemul de monitorizare a vecinătăţii Front Assist, această dorinţă devine realitate.

Traffic Jam Assist şi Emergency Assist

Inapoi la overview

Pentru a avansa când traficul pare să stea pe loc.

Asistentul opţional pentru ambuteiaje vă ajută în situaţiile stresante din traficul îngreunat şi poate astfel să contribuie la evitarea accidentelor caracteristice congestiilor din trafic. Sistemul opţional Emergency Assist detectează situaţiile în care şoferul nu mai are capacitatea de a conduce şi preia controlul parţial asupra maşinii.

Trailer Assist

Inapoi la overview

Manevrele cu remorcă devin mai facile.

Decât să vă pierdeţi cumpătul, mai bine faceţi-vă viaţa mai uşoară. Automobilul dumneavoastră Golf Variant poate prelua controlul direcţiei la parcarea şi manevrarea maşinii cu remorcă. Sistemul opţional Trailer Assist vă scuteşte de multă muncă.

Senzorul Blind Spot.

Inapoi la overview

Golf-ul dumneavoastră vă ajută la schimbarea benzii de rulare şi la ieşirea de pe locul de parcare.

Senzorul opţional Blind Spot cu asistent pentru ieşirea din parcare vă avertizează de existenţa maşinilor în unghiul mort, în anumite limite și condiții. La manevrele de ieşire din parcare cu spatele, sistemul monitorizează zona din partea laterală şi din spatele maşinii dumneavoastră.

Confortul.

La bordul modelului Golf Variant beneficiați de confort optim. Dotările de bază sunt deja cuprinzătoare, operarea funcţiilor este extrem de facilă şi multe dotări speciale contribuie la relaxarea dumneavoastră în cotidian.

Gepäckraum
Trapa panoramică rabatabilă şi glisantă
Pachetele de piele ecologică
Active Info Display
Gepäckraum
Trapa panoramică rabatabilă şi glisantă
Pachetele de piele ecologică
Active Info Display

Portbagajul
Transportaţi fără efort, chiar şi obiectele mai mari.

Spaţiul de transport oferit de Golf Variant nu este doar mare, ci, de asemenea, foarte practic. Podeaua portbagajului care poate fi coborâtă, inelele de amarare şi scaunele rabatabile din spate sunt doar câteva exemple din dotarea standard ce sporeşte considerabil utilitatea practică a portbagajului.

Trapa panoramică rabatabilă şi glisantă
Pentru perspective care îi vor încânta pe toţi cei aflaţi în maşină.

Vă doriţi călătorii mai luminoase, mai aerisite şi cu mai multă bună dispoziţie? Atunci optaţi pentru trapa panoramică rabatabilă şi glisantă. Este atât de mare, încât inclusiv pasagerii de pe banchetă vor fi uluiţi de panorama ce li se va deschide în faţa ochilor.

Pachetele de piele ecologică.
Optaţi pentru eleganţă atemporală.

Savuraţi în fiecare călătorie sentimentul incomparabil al unei ambianţe exclusive. Pentru că, opţional, vă oferim pentru automobilul dumneavoastră Golf Variant cea mai fină piele ecologică şi, între altele, încălzire în scaune şi volan multifuncţional.

Active Info Display
Vedeţi exact acele informaţii care vă interesează.

Ceasurile analogice sunt deja sisteme de domeniul trecutului. Opţional puteţi înlocui ceasurile clasice cu un display de înaltă rezoluţie. Inovatorul afişaj Active Info Display vă poate oferi mult mai multe informaţii decât doar viteza şi nivelul combustibilului.

Tehnologie.

Tehnologiile moderne utilizate pentru motoarele disponibile pentru Golf se evidenţiază prin consumul redus, cuplul ridicat şi puterea mare. Este mix-ul optim pentru cei care călătoresc mult și cu plăcere, dar sunt atenţi şi la consum.

Beneficiați de o putere mare cu consum redus

Motoare

Motoarele TSI pe benzină şi motoarele TDI diesel sunt concepute pentru a furniza o putere ridicată, la un consum redus. Astfel veţi fi, cu siguranţă, încântat de performanţele de care veţi beneficia.

Detalii

Economisiţi combustibil.

Sistemul de management activ al cilindrilor

La sarcini reduse, cel mai probabil că nici nu veţi observa că motorul funcţionează temporar doar cu doi cilindri. Este posibil datorită funcţiei de dezactivare a cilindrilor. Astfel puteţi reduce considerabil consumul de benzină.   

Detalii

Rămâneţi cu roţile pe pământ.

4MOTION

Doriţi să puteţi avansa cu tracţiune optimă, inclusiv pe teren accidentat şi umed? Cu tracţiunea integrală 4MOTION oferită ca dotare opţională, veţi putea avansa cu ușurință aproape oriunde. 

Detalii

Golf Variant se adaptează stilului în care conduceţi.

Funcţia de selectare a modului de condus

Preferaţi să conduceţi economic sau mai degrabă sportiv? Sau puneţi mai mult preţ pe confort? Cu funcţia opţională de selectare a modului de condus, puteţi adapta caracteristicile dinamice ale maşinii la stilul dumneavoastră de condus şi la starea drumului şi a traficului.

Detalii

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen