Golf Variant Pentru cei care au planuri mari.

Arta modernă a ingineriei.

100 % Golf. Un compliment mai mare nu poate fi făcut unui combi. Iar Golf Variant îl merită din plin. Cu atât mai mult cel de ultimă generaţie. Pentru că designul său dinamic, motorizările sportive şi numeroasele sisteme de asistenţă îi dezvăluie originea prin fiecare detaliu. Şi îşi depăşeşte chiar modelul care i-a servit drept exemplu: la capitolul spaţiu.

 

Galerie de imagini

Descoperiţi-l din toate punctele de vedere.

Descoperiţi-l din toate punctele de vedere.

Infotainment

DYNAUDIO Excite

Un deliciu pentru auz.

Specialistul danez pentru sisteme de sonorizare premium, Dynaudio, a analizat modelul Golf Variant şi l-a echipat cu un sistem de sonorizare adaptat special interiorului acestuia.

Car-Net "Guide & Inform"

Nu mai plecaţi la drum fără internet.

În multe domenii internetul poate fi util - la fel şi în maşină. Puteţi fi de exemplu în permanenţă informat asupra situaţiei actuale din trafic. Sau puteţi planifica din timp călătoriile. Dar serviciile on-line "Car-Net Guide & Inform" vă oferă şi mai multe funcţii.

Radio şi navigaţie

Dumneavoastră vă alegeţi copilotul.

O maşină mare, cu infotainment pe măsură. La bordul modelului Golf Variant aveţi posibilitatea să alegeţi dintr-o gamă largă de diferite dotări care vă vor spori considerabil confortul.

Telefonie

Cu ambele mâini pe volan, puteţi vorbi la telefon în siguranţă.

Împreună cu sistemele de navigaţie şi începând cu sistemul radio Composition "Media", este oferit un dispozitiv hands-free integrat, cu interfaţă Bluetooth Audio. Acesta poate fi operat foarte facil prin intermediul touchscreen-ului sistemului radio, respectiv de navigaţie.

Sisteme de asistenţă

Park Assist

Parcare perfectă, în timp ce vă relaxaţi.

Bine aţi venit în viitor: Golf Variant vă permite să parcaţi mai relaxat ca niciodată, datorită asistentului opţional de parcare "Park Assist".

ACC şi Front Assist

Puteţi să vă relaxaţi, chiar şi atunci când traficul e aglomerat.

Vă doriţi şi dumneavoastră câteodată un asistent care să monitorizeze pentru dumneavoastră traficul care se desfăşoară înainte? Cu sistemul de monitorizare a vecinătăţii "Front Assist" această dorinţă devine realitate.

Sistemul de frânare "Multi Collision Brake"

Mai multă siguranţă.

Cu sistemul de frânare automată "Multi Collision Brake" oferit pentru Golf Variant, pot fi evitate accidentele consecutive. Sistemul inteligent reacţionează mai rapid decât ar putea să reacţioneze şoferul şi iniţiază automat frânarea.

Camera video pentru marşarier "Rear View"

Pentru că nu aveţi ochi în spate.

Cameră video pentru marşarier "Rear View" (dotare opţională) vă permite să vedeţi zona din spatele maşinii şi vă ajută la manevrele de parcare.

Eficienţă

TDI

Eficienţă ridicată. Emisii scăzute.

Inovatoarele motoare TDI oferite pentru Golf Variant îmbină plăcerea neîngrădită a condusului, cu valorile reduse ale emisiilor.

TSI

Optaţi pentru plăcerea condusului, fără a renunţa la aspectele raţionale.

Motoarele TSI au la bază tehnologia cea mai modernă şi oferă performanţe superioare şi consum redus, datorită inovatoarei şi eficientei tehnologii de Downsizing.

Confort

Scaunul ergoActive

Confort in fiecare călătorie.

Cu Golf Variant chiar şi călătoriile lungi devin o plăcere: scaunul ergoActive (disponibil opţional pentru liniile de echipare Comfortline şi Highline), cu posibilitate de reglare pe 14 direcţii, vă oferă o ţinută fermă, sportivă, dar totodată optimă pentru coloana vertebrală, menajându-vă astfel spatele.

 

Trapa panoramică cu funcţii de rabatare şi glisare

Perspective de vis.

Momente speciale, la o simplă apăsare de buton: trapa panoramică opţională vi le permite zi de zi.

Scaun faţă dreapta cu spătar rabatabil

Pentru şi mai mult spaţiu.

Spătarul scaunului pasagerului din faţă poate fi opţional rabatat sau chiar transformat într-o măsuţă utilă.

Parbrizul încălzit

Vizibilitate optimă, chiar şi în timpul iernii.

Nu veţi mai avea nevoie de racleta pentru gheaţă: parbrizul încălzit, disponibil ca dotarea opţională, nu are fire vizibile şi nu le prea lasă şanse de izbândă gheţii şi zăpezii.

Capacitate de transport

Volum inteligent.

Golf Variant oferă spaţiu generos pentru toate planurile dumneavoastră: de la excursiile la munte şi la mare, cu echipament sportiv şi până la cumpărăturile de amploare.

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Acceptă și continuă