Optaţi pentru eleganţa atemporală.

Lederausstattung

Alegeţi pentru automobilul dumneavoastră Golf Variant interiorul preferat, dintre diferitele tapiţerii din piele ecologică şi ArtVelours. Pachetul de piele ecologică Vienna vă oferă câteva detalii cu adevărat speciale: pielea este perforată şi prezintă diferite elemente contrastante.
Indiferent de opţiunea pe care o veţi prefera, şoferul şi pasagerul din faţă vor fi răsfăţaţi cu scaune confortabile, care asigură un sprijin lateral foarte bun. Desigur că este disponibilă şi încălzirea în scaune. Veţi fi încântat şi de pielea ecologică plăcută la atingere de pe levierul frânei de mână, volanul multifuncţional şi schimbătorul de viteze. Începând cu linia de echipare Comfortline, volanul va dispune opţional şi de încălzire - o reală binecuvântare în zilele reci.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Spaţiu suficient pentru toate planurile dumneavoastră. Golf Variant.

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen