Profitieren Sie von hoher Durchzugskraft bei niedrigem Verbrauch.

Motoare

Motoarele TDI sunt motoare diesel cu supraalimentare cu turbină şi injecţie directă Common Rail sunt caracterizate prin niveluri ridicate de eficienţă, putere şi cuplu. De asemenea, nivelul de zgomot este redus, iar cuplul ridicat permite şi condusul în manieră mai sportivă.Motoarele TSI pe benzină conving cu putere şi eficienţă. Încă de la turaţii reduse, beneficiaţi de cuplul maxim. Aceste motoare permit, de asemenea, dezvoltarea foarte uniformă a puterii, datorită combinaţiei optime de cilindree redusă, supraalimentare turbo şi injecţie directă. De asemenea, am aplicat tehnologia Downsizing, ceea ce înseamnă că motoarele generează o putere ridicată, în ciuda reducerii cilindreei.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Spaţiu suficient pentru toate planurile dumneavoastră. Golf Variant.

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen