Savuraţi senzaţiile deosebt de dinamice.

Pachetul R-Line Sport.

Pachetul R-Line Sport îi conferă modelului Golf Variant un caracter deosebit de dinamic și sportiv. Arcurile speciale coboară și mai mult garda la sol a mașinii, pentru mai multă stabilitate și dinamism amplificat. Cu direcţia progresivă, puteți controla mașina mai direct și mai agil, pentru a conduce și mai precis. Geamurile fumurii din spate lateral și de la lunetă accentuează și mai mult caracterul sportiv al automobilului dumneavoastră Golf Variant.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Spaţiu suficient pentru toate planurile dumneavoastră. Golf Variant.

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen