Transportaţi fără efort chiar şi obiectele mai mari.

Gepäckraum

Golf Variant oferă mult spaţiu pentru toate planurile dumneavoastră: de la excursia de schi la munte şi până la cumpărăturile de sărbători la mall. Pragul de încărcare cu înălţime foarte mică şi podeaua portbagajului ajustabilă pe înălţime vă permit să încărcaţi cu uşurinţă chiar şi obiectele grele. Cele patru inele de amarare vă ajută să fixaţi încărcătura.  

Iar dacă totuşi mai aveţi încă nevoie de spaţiu, puteţi scoate foarte simplu ruloul de acoperire a portbagajului şi îl puteţi depozita sub podeaua portbagajului. Când doriţi să transportaţi obiecte foarte de mari, spătarul rabatabil fracţionat al banchetei vă va fi de mare ajutor. Începând cu linia de echipare Comfortline, vă este oferită adiţional cotiera centrală din spate, pe care o puteţi rabata pentru a putea încărca obiectele din portbagaj prin centrul banchetei.

Valorile de consum și emisii ale vehiculului la momentul utilizării efective a acestuia pot să devieze față de cele menționate în materialele de prezentare sau în documentele cu privire la vehiculul în cauză. Aceste valori sunt influențate inclusiv de conduita în trafic, ponderea parcursului urban/extraurban, consumatorii utilizați în timpul deplasării (de exemplu, utilizarea instalației de climatizare), gradul de încărcare al vehiculului, precum și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, bare transversale, portbagaj auto), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamicitatea, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 în ceea ce privește vehiculul.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Spaţiu suficient pentru toate planurile dumneavoastră. Golf Variant.

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen