Transportaţi fără efort chiar şi obiectele mai mari.

Gepäckraum

Golf Variant oferă mult spaţiu pentru toate planurile dumneavoastră: de la excursia de schi la munte şi până la cumpărăturile de sărbători la mall. Pragul de încărcare cu înălţime foarte mică şi podeaua portbagajului ajustabilă pe înălţime vă permit să încărcaţi cu uşurinţă chiar şi obiectele grele. Cele patru inele de amarare vă ajută să fixaţi încărcătura.  

Iar dacă totuşi mai aveţi încă nevoie de spaţiu, puteţi scoate foarte simplu ruloul de acoperire a portbagajului şi îl puteţi depozita sub podeaua portbagajului. Când doriţi să transportaţi obiecte foarte de mari, spătarul rabatabil fracţionat al banchetei vă va fi de mare ajutor. Începând cu linia de echipare Comfortline, vă este oferită adiţional cotiera centrală din spate, pe care o puteţi rabata pentru a putea încărca obiectele din portbagaj prin centrul banchetei.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Spaţiu suficient pentru toate planurile dumneavoastră. Golf Variant.

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen