Designul vă va încânta zi de zi.

Exterior

La Golf Variant vă vor atrage atenţia imediat barele de protecţie vopsite în culoarea caroseriei, dar şi luminile de zi cu LED ale farurilor frontale, precum şi luminile de semnalizare, ambele fiind integrate în carcasele farurilor principale cu halogen. Printre detaliile atractive se mai numără grila radiatorului şi grilele prizelor de aer, ambele fiind finisate în negru clasic. 

Partea din spate este, de asemenea, impresionantă: de la hayonul cu eleron integrat şi masca dublă a barei de protecţie, cu stopuri cu LED, la elementele reflectorizante integrate şi difuzorul negru. Întregul design este desăvârşit de barele de plafon marcante. Acestea oferă suportul necesar pentru a transporta obiectele mai mari şi sunt negre la toate versiunile de echipare. Opţional, începând cu linia de echipare Comfortline, acestea pot fi şi argintii eloxate.

Valorile de consum și emisii ale vehiculului la momentul utilizării efective a acestuia pot să devieze față de cele menționate în materialele de prezentare sau în documentele cu privire la vehiculul în cauză. Aceste valori sunt influențate inclusiv de conduita în trafic, ponderea parcursului urban/extraurban, consumatorii utilizați în timpul deplasării (de exemplu, utilizarea instalației de climatizare), gradul de încărcare al vehiculului, precum și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, bare transversale, portbagaj auto), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamicitatea, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 în ceea ce privește vehiculul.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Spaţiu suficient pentru toate planurile dumneavoastră. Golf Variant.

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen