Designul vă va încânta zi de zi.

Exterior

La Golf Variant vă vor atrage atenţia imediat barele de protecţie vopsite în culoarea caroseriei, dar şi luminile de zi cu LED ale farurilor frontale, precum şi luminile de semnalizare, ambele fiind integrate în carcasele farurilor principale cu halogen. Printre detaliile atractive se mai numără grila radiatorului şi grilele prizelor de aer, ambele fiind finisate în negru clasic. 

Partea din spate este, de asemenea, impresionantă: de la hayonul cu eleron integrat şi masca dublă a barei de protecţie, cu stopuri cu LED, la elementele reflectorizante integrate şi difuzorul negru. Întregul design este desăvârşit de barele de plafon marcante. Acestea oferă suportul necesar pentru a transporta obiectele mai mari şi sunt negre la toate versiunile de echipare. Opţional, începând cu linia de echipare Comfortline, acestea pot fi şi argintii eloxate.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Spaţiu suficient pentru toate planurile dumneavoastră. Golf Variant.

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen