Erfahren Sie Unterstützung auf schwierigem Untergrund.

Gesturile mărunte pot avea efecte importante. Nu este valabil doar pentru relaţiile interumane, ci şi pentru comenzile modelului Golf Alltrack, pentru că acestea simplifică operarea sistemului de navigaţie Discover Pro. Puteţi să navigaţi foarte simplu în meniul principal şi în diferitele submeniuri, trecând de la stânga la dreapta cu o simplă mişcare de tip swipe. Astfel, prin mişcarea mâinii puteţi să treceţi de exemplu de la un post radio la altul sau de la o melodie la alta sau poate de la o fotografie la alta. Un cod de culori vă permite să recunoaşteţi pe ecran la fiecare gest dacă acesta a fost recunoscut sau nu. Pentru că desigur, în orice moment, puteţi folosi şi opţiunile clasice de comandă.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Macht Umwege weniger abwegig. Der Golf Alltrack.

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen