Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Passat Alltrack.

Passat Alltrack. Impresionează în manieră activă.

Mergeţi pe propriul dumneavoastră drum. Cu Passat Alltrack. Dacă vă face plăcere să conduceți mai departe de drumurile oraşului și de șoselele bune, Passat Alltrack este însoţitorul dumneavoastră perfect, căci dotările sale pentru off-road îl pregătesc și pentru drumurile grele.

Design

Designul modern și impunător al modelului Passat Alltrack emană eleganţă și rafinament, iar formele sale clar definite impresionează oriunde v-ați afla: în oraș sau în afara drumurilor asfaltate. Niciunde nu vă lasă la greu, căci pachetul său pentru drumuri grele are menirea de a vă duce mai departe, chiar și acolo unde drumurile nu sunt în stare optimă.

Exterior Arată bine în orice circumstanţă.

Nu ezită nici în afara drumurilor asfaltate: Passat Alltrack se impune și în afara orașului, cu pachetul pentru drumuri grele, inclusiv scutul cu finisaj de oțel inoxidabil.

Interior Dotări atractive.

Look-ul sportiv robust se continuă şi la interiorul modelului Passat Alltrack, cu elemente rafinate de design din oţel inoxidabil, crom și aluminiu.

Liniile de echipare

Pentru sentimentul plăcut de siguranţă şi confort. Chiar și pe drumurile dificile.

Passat Alltrack este echipat optim pentru aproape orice fel de suprafaţă de rulare. Tehnologia sa inteligentă vă asigură dinamism maxim și tracţiune excelentă.

Agilitate în viraje.

XDS

Diferenţialul blocabil electronic XDS vă ajută să conduceți dinamic în viraje și sporeşte siguranţa.

Detalii

4MOTION. Stabilitate optimă.

Tracţiunea integrală 4MOTION sporește siguranţa când carosabilul este umed sau acoperit cu polei, astfel că Passat Alltrack devine automobilul ideal pentru deplasarea pe teren mai dificil.

Detalii

Display-ul head-up. Totul la vedere.

Display-ul opţional head-up vă afişează informaţiile importante în câmpul dumneavoastră vizual direct, adică în faţa parbrizului.

Detalii

Suspensiile adaptive DCC. Se mulează după preferințele dumneavoastră.


  Suspensiile adaptive DCC se adaptează permanent la condiţiile de deplasare,
  datorită amortizoarelor reglabile electronic. Funcţia de selectare a modului de condus
  vă permite să modificaţi caracteristicile amortizării şi ale direcţiei, putând selecta diferite reglaje.
 

Multimedia

Passat Alltrack aduce pentru fiecare ocupant al mașinii distracția preferată la bord. Astfel veți beneficia de un sunet excelent, de navigaţie intuitivă, dar și de confortul asistentului vocal.

Acces direct la serviciile de streaming.

Media-Streaming

Când călătoriți cu Passat Alltrack, nu trebuie să renunțați la serviciile preferate, deoarece, prin intermediul sistemului multimedia vă oferim servicii de streaming, ca de exemplu Apple Music.

Detalii

Comenzile dumneavoastră vor fi executate fără întârziere: funcția de comandă vocală.

Folosind comanda vocală, nu trebuie să vă luați ochii de la drum. Astfel puteți selecta muzica preferată sau planifica ruta de navigație. Comanda vocală vă este mereu alături.

Detalii

Sistemul radio "Composition". Distracție și informații.

La bordul automobilului Volkswagen Passat Alltrack, dumneavoastră sunteți directorul de program, căci cu sistemul radio Composition, plictiseala nu are nicio șansă.

Detalii

Astfel păstraţi cursul optim şi buna dispoziţie.

Navigaţie.

Sistemul opţional de navigaţie "Discover Pro" vă ajută să ajungeți în condiții optime la destinaţie și impresionează cu gama largă de dotări multimedia, precum și cu diverse funcții pentru confort, precum pachetul de date pentru streaming sau We Connect Plus2.

Detalii

IQ.DRIVE

IQ.DRIVE cuprinde toate sistemele Volkswagen inteligente de asistenţă a şoferului. Toate sistemele pe care le oferim deja de azi, precum şi pe cele pe care le dezvoltăm pentru mâine, dar şi pe cele pe care ni le dorim pentru viitorul mai mult sau mai puţin îndepărtat. Mai mult, IQ.DRIVE înseamnă totodată suma ideilor inovatoare care au în centrul atenţiei confortul şi siguranţa dumneavoastră.

Dotările IQ.DRIVE

Travel Assist

Inapoi la overview

Savuraţi confortul optim, asigurat la simpla apăsare a unui buton.

O parte dintre sarcinile ce îi revin șoferului sunt preluate de sistemele de asistenţă, căci Travel Assist vă permite deja de azi să conduceți mai relaxat și mai confortabil.

Area View

Inapoi la overview

Sistemul video Area View.

Sistemul Area View poate afişa numeroase perspective din jurul maşinii, care vă pot ajuta să manevraţi maşina, datorită celor patru camere video de care dispune. Astfel, de exemplu, poate fi afişată întreaga zonă din jurul maşinii, din perspectivă aeriană. Camerele montate în colţurile frontale şi posterioare ale autovehiculului permit generarea vederii asupra străzii, chiar dacă şoferul nu dispune de vizibilitate în acea zonă.

Servo-asistarea electro-mecanică a frânelor

Inapoi la overview

Optimizat pentru distanțe mici de frânare.

Cu sistemul de servo-asistare electro-mecanică a frânelor, inclus în dotarea standard și în combinaţie cu sistemul de monitorizare a vecinătăţii Front Assist cu funcţia Pedestrian Monitoring, distanţa de frânare poate fi redusă considerabil.1 Astfel poate fi redus, de exemplu, riscul de accidente în care sunt implicați pietonii.

Trailer Assist

Inapoi la overview

Asistentul pentru manevrarea remorcii "Trailer Assist".**

Cei care au încercat deja să manevreze un automobil cu remorcă ştiu cât de dificil poate fi acest demers. Dar acum, vă ajută asistentul pentru remorcă, „Trailer Assist“. Setaţi direcţia de mers, şi asistentul vă poate ajuta să aduceţi, cât de se poate de simplu, remorca pe locul dorit.

Funcţia de protecţie proactivă a ocupanţilor

Inapoi la overview

Pentru protecţie din toate părţile.

Funcţia de protecţie proactivă a ocupanţilor sporește siguranța în situații critice, reacționând, de exemplu, înaintea unei coliziuni, în anumite limite și condiții.

Păstrați legătura.

Cu Passat Alltrack, sunteți on-line în maniera cu care v-ați obișnuit deja în viața de zi cu zi: mereu și oriunde, în contact cu prietenii, familia și partenerii de afaceri. Card-ul SIM integrat în automobilul dumneavoastră vă dă acces direct la serviciile on-line mobile We Connect. Ca dotare standard. Astfel beneficiați de informații mereu la zi, dar și de divertisment, chiar și atunci când plecați la drum.

We Connect
We Connect Plus
Cheia mobilă
We Connect
We Connect Plus
Cheia mobilă

We Connect: legături directe pentru automobilul dumneavoastră Passat Alltrack.

Pachetul We Connect2 poate fi calea dumneavoastră de acces spre universul serviciilor digitale oferite de Volkswagen, dar și conexiunea dumneavoastră permanentă cu autovehiculul. Astfel mașina va fi echipată cu conectivitate integrată și în urma unei activări unice, veți putea utiliza gratuit numeroase servicii on-line utile și inovatoare.

We Connect Plus. conectivitate avansată.

Servicii digitale și conectivitate maximă: We Connect Plus2 vă oferă funcții smart adiționale, de la navigaţia inteligentă cu informaţii în timp real, la streaming media, radio on-line și posibilitatea de a vă utiliza smartphone-ul pe post de telecomandă pentru funcţii utile ale mașinii.

Dați acces liber. Dacă doriți.

Dacă doriți, vă puteți deschide automobilul Passat simplu și confortabil, folosindu-vă smartphone-ul3 în loc de cheie. Puteți, de asemenea, trimite cheile mobile către prietenii și familia dumneavoastră, pentru a le da acces rapid și simplu la mașina dumneavoastră.

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen