Pregătit pentru concertul propriu și personal?

Sistemul Radio Composition.

Vă recomandăm un program excelent de divertisment la drum. Cu sistemul radio Composition dispuneți de premisele optime în acest sens.

Ecranul TFT tactil color are diagonala de 16,5 cm (6,5 inchi) și contribuie la utilizarea confortabilă a sistemului multimedia. Cele până la opt difuzoare din față și din spate vă permit să vă răsfățați oricând cu muzica preferată, atât ascultând un post radio FM, cât și fișierele dumneavoastră memorate în format MP3 sau WMA. Intrarea USB tip C și interfața Bluetooth pentru telefoanele mobile sunt, de asemenea, incluse în dotare. Radioul se poate conecta acum la internet? Cu We Connect1 este posibil. Opţional puteți, de asemenea, utiliza aplicaţiile de pe smartphone pe touchscreen, prin App-Connect.

Pentru a utiliza serviciile We Connect, clientul are nevoie de un cont de utilizator Volkswagen ID şi trebuie să se autentifice în We Connect cu numele său de utilizator şi cu parola aferentă. De asemenea, trebuie încheiat on-line un contract separat cu Volkswagen AG pentru We Connect, respectiv We Connect Plus. Pentru We Connect Plus, clientul are la dispoziţie 90 de zile de la livrarea maşinii pentru a înregistra automobilul. Astfel va putea utiliza serviciile pe întreaga perioadă gratuită agreată.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Passat Alltrack.

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen