Arată bine în orice circumstanţă.

Exterieur.

Cu Passat Alltrack, puteți să vă abateți de la drumurile obişnuite, avansând cu ușurință inclusiv pe teren mai dificil, mașina beneficiind de o gardă la sol mărită. Bara de protecţie frontală, specifică modelului, dispune de o grilă specială, cu design off-road, iar scutul vizibil din față și cel din spate sunt finisate cu design de oțel inoxidabil, pentru a-i confirma și vizual avantajele demonstrate în off-road. Din faţă, impresionează imediat proiectoarele de ceaţă incluse în echiparea standard şi carcasele cromate ale oglinzilor exterioare.

În spate se fac remarcate terminațiile trapezoidale cromate ale sistemului de evacuare, iar blocurile optice amplifică vizual lățimea mașinii. De asemenea, înscrisul "Alltrack" de pe grila radiatorului, de pe lateral și de pe hayon, precum și jantele standard de 17 inchi "Ancona"¹ demonstrează caracterul sportiv al mașinii

Automobilele noastre sunt dotate, în echiparea standard, cu anvelope de vară.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Passat Alltrack.

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen