Arată bine în orice circumstanţă.

Exterieur.

Cu Passat Alltrack, puteți să vă abateți de la drumurile obişnuite, avansând cu ușurință inclusiv pe teren mai dificil, mașina beneficiind de o gardă la sol mărită. Bara de protecţie frontală, specifică modelului, dispune de o grilă specială, cu design off-road, iar scutul vizibil din față și cel din spate sunt finisate cu design de oțel inoxidabil, pentru a-i confirma și vizual avantajele demonstrate în off-road. Din faţă, impresionează imediat proiectoarele de ceaţă incluse în echiparea standard şi carcasele cromate ale oglinzilor exterioare.

În spate se fac remarcate terminațiile trapezoidale cromate ale sistemului de evacuare, iar blocurile optice amplifică vizual lățimea mașinii. De asemenea, înscrisul "Alltrack" de pe grila radiatorului, de pe lateral și de pe hayon, precum și jantele standard de 17 inchi "Ancona"¹ demonstrează caracterul sportiv al mașinii

Automobilele noastre sunt dotate, în echiparea standard, cu anvelope de vară.

Valorile de consum și emisii ale vehiculului la momentul utilizării efective a acestuia pot să devieze față de cele menționate în materialele de prezentare sau în documentele cu privire la vehiculul în cauză. Aceste valori sunt influențate inclusiv de conduita în trafic, ponderea parcursului urban/extraurban, consumatorii utilizați în timpul deplasării (de exemplu, utilizarea instalației de climatizare), gradul de încărcare al vehiculului, precum și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, bare transversale, portbagaj auto), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamicitatea, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 în ceea ce privește vehiculul.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Passat Alltrack.

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen