Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Start Video

up!

La fel de personal ca poza de profil.

up! naşte pasiuni cu designul său plin de personalitate și oferă numeroase posibilități de personalizare.

Dotări şi Design.

Exact pe placul dumneavoastră: dashpad, tapiţerie sau iluminare ambientală, dumneavoastră decideţi ce vă place, pentru a vă simţi bine în maşină.

Exterior

Personalizați noul dumneavoastră up! până la cel mai mic detaliu.

Se spune că avem doar o singură șansă pentru a face o primă impresie bună. up! are mai multe: culorile exterioare, jantele și multe altele.

Detalii

Interiorul

În up! este totuși cel mai frumos!

Când urcaţi în up!, vă simțiți de parcă aţi ajuns acasă, pentru că numeroasele posibilităţi de personalizare vă permit să-l faceţi să arate exact aşa cum vă doriţi. Dashpad, tapiţerie sau iluminare ambientală: dumneavoastră decideţi ce anume vă place, pentru a vă simţi bine în maşină.

Detalii

Dashpad-urile

Interior și mai frumos: cu dashpad-urile de design.

Doriți să vă personalizați noul dumneavoastră up! în manieră inconfundabilă? Vă putem oferi pentru aceasta dashpad-urile cu diferite finisaje atractive.

Detalii

Farurile

A vedea și a fi văzut

up! arată bine și de la depărtare, datorită luminilor de zi cu LED incluse în dotarea standard.

R-Line

R-Line

Sportlich, sportlich: das optionale R-Line "Exterieur" Paket. Serienmäßig im Sport Austria, optional für den up! Highline, sorgt es dafür, dass Größe ganz schnell relativ wird. Zahlreiche zusätzliche optische Details verhelfen dem up! auch äußerlich zu dem selbstbewusst dynamischen Auftritt, der innerlich zu ihm passt.

Descoperiţi modelul up! din diferite perspective.

Infotainment.

Ajungeți la destinaţie cu ajutorul navigaţiei, folosiți funcția hands-free pentru a vorbi la telefon, recepționați informații actuale din trafic, accesații datele mașinii și ascultați propria dumneavoastră muzică în mașina. La bordul modelului up! totul este simplu şi confortabil.

Radios
maps + more dock
Aplicaţia maps + more
Sistemul de sunet beats.
Radios
maps + more dock
Aplicaţia maps + more
Sistemul de sunet beats.

Sistemele radio asigură distracție maximă.

Dați frâu liber talentului dumneavoastră muzical. Sistemele radio oferite pentru up! asigură distracţie, dar și funcţii utile.

Următoarea destinaţie: World Wide Web.

Cu dispozitivul opţional maps + more dock, vă puteți conecta mașina la internet. Trebuie doar să instalați aplicaţia, să aşezaţi smartphone-ul în compartimentul respectiv și puteți porni la drum!

Aplicaţia automobilului dumneavoastră

Aplicaţia gratuită maps + more vă permite să vă bucurați de avantajele smartphone-ului și la bordul mașinii. Trebuie doar să instalați aplicaţia, să așezați telefonul în compartimentul opțional maps + more dock pentru a putea folosi la drum muzica, navigația off-line și multe altele.

Concerte impresionante pe patru roți: up! featuring beats.

Asigură un sunet limpede precum cristalul: cu amplificatorul de 300 de waţi, cu 8 canale şi procesor digital, precum şi cu şapte difuzoare inclusiv subwoofer, dispuse optim în interior.

Sisteme de asistenţă.

up! vă ajută cu sisteme de asistență, sporindu-vă astfel confortul, prin tehnologii de ultimă oră.

Funcţia City de frânare de urgenţă
Asistență la parcare
Camera video retrovizoare
Funcţia City de frânare de urgenţă
Asistență la parcare
Camera video retrovizoare

Nu se panichează: funcţia City de frânare de urgenţă

Vă ajută la nevoie: funcţia standard City de frânare de urgenţă vă poate ajuta să împiedicați producerea unei ciocniri cu alți participanți la trafic.

Asistentul practic pentru parcare

Loc strâmt de parcare? Nicio problemă cu asistentul pentru parcare ce face parte din pachetul opţional drive.

Manevre facile în marșarier.

Camera video retrovizoare (opţional) este integrată în bara de protecţie din spate și vă simplifică mersul în marşarier, căci pe display-ul din mașină puteți vedea ce se întâmplă în spatele mașinii.

Technologie.

Tehnologiile moderne utilizate pentru motoarele disponibile pentru up! se evidenţiază prin consumul redus, cuplul ridicat şi puterea mare. Este mix-ul optim pentru cei care călătoresc mult și cu plăcere, dar sunt atenţi şi la consum.

Technologie.

TSI

Inapoi la overview

Der up! jetzt auch mit Spaß-Turbo.

Von Null auf Spaß in wenigen Sekunden: Der Turbomotor ermöglicht Fahrleistungen auf dem Niveau des ersten Golf GTI. Und das bei einem Verbrauch von nur 4,4 l/100 km.

Sistemul de propulsie

Inapoi la overview

up! e mic dar polivalent, căci funcționează pe benzină sau pe curent electric.

up! are motorizarea potrivită pentru fiecare. Foarte sportivă sau foarte economică, de exemplu. Dumneavoastră alegeți!

Siguranţa

Inapoi la overview

Nu este o chestiune de mărime.

Fiind echipat cu un sistem modern de dotări și funcții de siguranță, up! a primit punctajul maxim, de 5 stele la testele de impact Euro NCAP. Adițional, funcția standard City de frânare de urgență a primit distincția European NCAP Advanced Safety Award.

Confortul.

up! vă oferă un nivel ridicat de confort, îmbrăcat în dimensiuni compacte. Dotările sale de bază cuprinzătoare și operarea facilă au grijă ca ziua dumneavoastră să decurgă mereu relaxat.

Scaunele

Am rezervat cele mai frumoase locuri pentru dumneavoastră.

Toate variantele modelului up! dispun de scaune cu tetiere integrate și fiecare linie de echipare are propria tapiţerie.

Detalii

Plafonul panoramic

Sezonul Open Air poate să înceapă.

Deschideţi plafonul, daţi melodia preferată mai tare şi savuraţi din plin soarele - ce v-aţi putea dori mai mult? up! cu trapă panoramică opţională vă poate îndeplini această dorinţă.

Detalii

Climatronic

Climatronic cu filtru pure air.

Cu sistemul Climatronic cu filtru pure air, temperatura și aerul din interiorul modelului up! vor fi permanent optimizate.

Detalii

Iluminarea ambientală

Ambianţă modernă cu design cool.

Cu iluminarea ambientală, inclusă în dotarea standard a anumitor versiuni de echipare, veți conferi modelului up! un look cu adevărat exclusiv.

Detalii

Volanul multifuncțional

Totul la îndemână.

Volanul multifuncţional, oferit opţional, nu vă permite să controlaţi doar maşina, ci şi sistemul radio, Media Player-ul sau telefonul. Astfel vă puteţi menţine în permanenţă mâinile pe volan, având mereu maşina sub control.

Detalii

beats up!: Sunet la nivel înalt.

La up! beats (= Comfortline cu pachet beats), totul se învârte în jurul muzicii. Şase difuzoare, un subwoofer în spaţiul roţii de rezervă şi un amplificator digital de 300 waţi cu opt canale redau dinamic sunetul original Beats, setările fiind optime pentru întregul automobil. Astfel, fiecare călătorie poate să se transforme într-o ieşire la club.

Nu-şi iese niciodată din ritm.

up! beats atrage toate privirile cu oglinzile sale exterioare colorate, foliile decorative de pe lateral şi jantele din aliaj uşor de 17 inchi cu elemente colorate. Iar la interior, pragurile, dashpad-ul, scaunele şi centurile de siguranţă sunt colorate şi/sau poartă emblema mărcii. Astfel, nimic nu stă în calea designului perfect.

Personalizați noul dumneavoastră up! până la cel mai mic detaliu.

Exterior

up! beats impresionează cu tonuri sonore și coloristice optime, oferind elemente de design asortate, precum carcasele oglinzilor exterioare și folii atractive.

La drum, în cea mai bună ambianță.

Interiorul

La interiorul modelului special up! beats, designul spectaculos este creat de dashpad-ul "deep dimension", de pragurile speciale, scaunele acoperite cu material "beats", centurile de siguranță asortate. Sistemul radio "composition phone", "maps + more dock", iluminarea ambientală albă și volanul cu spiţe albe sunt, de asemenea, incluse în dotarea standard. Iar integrarea smartphone-ului vă ajută să vă ascultați doar melodiile dumneavoastră preferate.

Pentru o imagine de ansamblu desăvârșită.

Jante

up! beats este echipat cu jante din aliaj uşor de 15 inchi cu element colorat la mijloc. Acestea, plus alte detalii atractive au grijă ca modelul special să atragă imediat atenţia.

Detalii

Turn the music up!

Sistemul de sunet beats.

Amplificatorul de 300 de waţi, cu 8 canale şi procesor digital, precum şi cu şapte difuzoare inclusiv subwoofer, dispuse toate optim în interior, asigură la bordul modelului up! beats un sunet limpede precum cristalul.

Detalii

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen